Prima reclamă de pe YouTube căreia nu i-am dat skip

cea mai tare reclamă 2014
imagine extrasă din cadrul reclamei de pe YouTube care nu merită skip

Poate fi cea mai tare reclamă de pe YouTube?

Dacă mă gândesc strict la teritoriul ţării, este reclama momentului în România şi se mulează perfect pe caracterul oamenilor din noua generaţie: tot timpul conectaţi, tot timpul departe de casă şi tot timpul fară timp. Este prima reclamă de pe YouTube căreia nu i-am dat skip, ci am urmărit-o integral, fără să-mi pară rău. Pe parcursul vizionării am avut tot felul de presupuneri în legătură cu produsul sau serviciile promovate, însă, surpriza a fost una de efect, cu emoţie exploatată în mod inteligent şi cu un mesaj valoros. Manifest pentru neschimbare!

Iată reclama de pe YouTube căreia nu i-am dat skip:

comments

3 comments On Prima reclamă de pe YouTube căreia nu i-am dat skip

  • Orice am face, oricat de mult am avansa… Intotdeauna ne intoarcem la adevaratele si vechile valori. Mai mult, o data cu trecerea timpului le apreciem din ce in ce mai mult, la justa lor valoare.

  • Tie nu prea-ti plac reclamele probabil. Ca eu stau sa ma uit de cateva ori pe saptamana la reclame pe youtube. Adica nu le dau skip. Si sincer nu cred ca reclma de mai sus nu m-ar fi determinat sa dau skip. Sunt reclamele la Cartier care sunt woow de obicei si nu doar alea.

    • Nu prea-mi plac reclamele, decât dacă îmi propun să vizionez aşa ceva. În rest, vreau să pornească cât mai repede clipul.

Leave a reply:

Your email address will not be published.