Am găsit cea mai utilă soluţie pentru comenzi mâncare la domiciliu

foodpanda site de mâncare la domiciliu
captură de pe site-ul foodpanda găseşte mâncare

Zilele trecute am zis c-o las baltă cu interogările de pe Google. De ce? Deşi eram grăbit şi înfometat, am început să explorez fără sens, pagină după pagină, în căutarea celui mai bun restaurant din Ploieşti, cu livrare la domiciliu. Vă spun din capul locui: Căutările mele au fost fără succes! Cum mai tot timpul sunt pe drumuri, în momentele de relaxare, infulec ceva, aşa, de dragul poftelor culinare. Timpul? Tot mai puţin la dispoziţia mea. A nu se înţelege că am terminat-o cu bucătăria şi că-mi vând oalele pe vreun bazar online! Nu! Toate la timpul lor. Sunt la faza în care am descoperit un instrument util pentru mediul online. E vorba de un site care indexează cele mai bune restaurante din România. Cum Ploieştiul e mic şi totuşi rătăcit, mi-am permis să acord o căutare pe platforma online de restaurante, din curiozitate, dar mai ales din pofta de a servi ceva bun şi sănătos la birou. Sănătos? Se poate? Dacă nu ştiam de foodpanda, poate credeam că e vorba de un mit. Insist să-mi duc la bun-sfârşit proiectul meu legat de “fără carne până la Crăciun”, iar faptul că am găsit restaurante care livrează rapid la domiciliu produse vegetariene, reprezintă un beneficiu direct pentru mine. Acum, poate şi ai mei colegi se vor bucura de bucate alese, chiar dacă e post sau petrecere de final de an. De ce? Pentru că abia aştept să le spun cum am găsit cel mai bun restaurant din oraş!

V-am zis! Poate că a luat-o Google-ul razna, poate că sunt eu grăbit, dar tind să mă încred tot mai tare în astfel de site-uri care pun la dispoziţie o adevărată diversitate pentru papilele gustative, uşor de pus la punct, prin diferite filtre pe care le aplic după bunul plac. Deşi se află la început, dezvoltarea în mediul online a unei astfel de surse de informaţie axată pe restaurantele din România, poate înregistra o migrare a clienţilor, în mod semnificativ, dintr-un context aleatoriu într-unul organizat. Aşadar, dacă ofer feedback restaurantelor înscrise pe site în urma unor comenzi la domiciliu, pot începe să am parte de reduceri semnificative, dar şi promoţii exclusiviste. Eu aş premia, dacă mi-ar fi cu putinţă, cel mai gurmand utilizator! Ba, mai mult! Aş vrea să ştiu ce şi-au comandat prietenii mei, chiar şi cei de pe Facebook, cu ajutorul acestui site. Inspiraţia nu strică niciodată!

Tocmai ce mi-am instalat aplicaţia pentru Android, iar veştile continuă să fie bune! În mai puţin de 10 secunde am reuşit să descopăr tot ce-mi era util pentru a realiza o primă comandă cu ajutorul site-ului foodpanda. Acum ştiu care este timpul mediul de livrare a unei comenzi şi care este suma minimă de care pot comanda. Pe scurt, aplic filtrele, iar aplicaţia, disponibilă şi pe IOS, decide care este cea mai bună opţiune. Mai sunt multe lucruri de descoperit în acest segment şi tare mult mi-ar plăcea ca lucrurile bune să funcţioneze împreună: telefonul să livreze informaţii despre starea noastră de sănătate, numărul de calorii arse, consumul de lichide şi alte caracteristici esenţiale, iar la final, undeva în centrul atenţiei, să se afişeze cea mai bună recomandare. Abia aştept o astfel de aplicabilitate pentru tehnologie! Doar o avem în buzunar cu noi … tot timpul, nu?

P.S. Eu deja le-am dat like pe Facebook. Voi?

comments
Share articol: