Produse minune pentru pierderea în greutate?!?

Produsele minune care te pot face să slăbeşti/să pierzi în greutate 30 de kg într-o lună sunt pentru cei cu mintea scurtă şi cu portofelul stufos. În orice caz, credibilitatea în astfel de produse e în continuă scădere. Din acest motiv, se plusează atât de tare pe prafuri băute în fiecare dimineaţă cu lapte – shake-uri pentru o viaţă mai sănătoasă. Dureros este că, dacă un produs începe să dea rezultate, acesta este propagat către rude şi prieteni şi nimeni nu-l refuză, pentru că avem încredere în ceea ce ni se recomandă.

Dacă un produs dă rezultate rapide nu înseamnă neapărat că e şi bun. Dacă ai slăbit 10 kg într-o lună e deja prea mult pentru ca organismul să mai fie sănătos. Se ştie, slăbirea se face treptat, fără abordarea shaormei de la colţ de trei ori pe săptămână şi fără hamburger de poftă.

 Cum ne păcălim?

Într-o indiferenţă totală, omul se îngraşă fără să vrea. Se simte aproape obligat să urmeze turma, iar dacă are un pic de burtă, nu are de ce să se îngrijoreze. Însă, întors de la mare, după două săptămâni de leneveală, cântarul arată mai mult decât de obicei. Cu mult peste aşteptări! După o îngrăşare rapidă, dar nedorită, individul începe să caute tot felul de produse de slăbit. Cum internetul are publicitate bună pentru toate categoriile de oameni, din câteva căutări, se ajunge pe o pagină (toate paginile arată la fel) unde se regăseşte produsul minune de slăbit. Unde pui că prinzi şi o super reducere, un preţ promoţional, iar dacă vei cumpăra mai multe produse ţi se va oferi încă unul gratis. Tentant, nu? Păcăleala nu se opreşte aici! În josul paginii sunt postate părerile clienţilor fideli, consumatori inexistenţi de cele mai multe ori, iar părerile aduc rezultate favorabile pentru acest produs. Un marketing ieftin, dar care funcţionează pentru naivii cumpărători.

 Cât costă produsele de slăbit?

N-a zis nimeni că sănătatea e ieftină, dar mai repede dai o fugă pe la ţăranii din piaţă şi iei ceva d-alea gurii, decât să te îndopi cu pastile şi prafuri ce îţi pot aduce o cheltuială lunară de 300 de lei. E o sumă mare şi e constantă. Există o dependenţă faţă de aceste produse de care nu se pomeneşte. Dacă ai un rezultat şi vrei să-l menţii, trebuie să cumperi acel produs până… Mereu!

 Alternativă?

Renunţarea la sedentarism, o alimentaţie corectă bazată pe fructe, legume, carne de pui şi peşte, precum şi o viaţă psihică sănătoasă, aduc un rezultat favorabil în viaţa unui om pe toate planurile.

 

comments

2 comments On Produse minune pentru pierderea în greutate?!?

  • Ceaiuri, pastile, prafuri, sunt atat de multe in ziua de azi si probabil au succes pentru ca lumea vrea sa slabeasca, mai ales ca vedem la tv cum vedetele se refac in maxim 1 luna de la nastere si culmea, arata mai bine decat inainte. Insa, in timp cred ca au un efect nociv pentru organism, sanatate si chiar infatisare. Majoritatea au efect atata timp cat le consumi, apoi explodezi la loc. Asadar, nu e asta solutia, parerea mea, decat daca vrei minuni de moment sau suporti starile de lesin, perfuziile saptamanale si te tarasti incet dar sigur spre o stare generala proasta.

  • Este cea mai mare pacaleala cu produsele pentru slabit.nu le-am testat si nici nu am de gand sa fac acest lucru. 1.Pentru ca nu sti ce reactii adverse iti pot cauza aceste produse. 2. Pentru ca nu sunt indicate de niciun medic. 3. Sigur daca vom renunta sa le mai administram, vom reveni la greutatea pe care am avut-o inainte. In locul acestor medicamente, ceaiuri pt slabit, recomand sa se faca mult sport si sa se consume produse sanatoase cum sunt legumele si fructele, si bineinteles sa incercam sa avem o viata fara stres. Daca vom respecta cat putem aceste reguli, cu siguranta vom arata mult mai bine si vom fi mult mai sanatosi, decat daca ne-am administra produse pt slabit. Eu nu as mai fabrica astfel de produse,le-as interzice.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer