Produse minune pentru pierderea în greutate?!?

Produsele minune care te pot face să slăbeşti/să pierzi în greutate 30 de kg într-o lună sunt pentru cei cu mintea scurtă şi cu portofelul stufos. În orice caz, credibilitatea în astfel de produse e în continuă scădere. Din acest motiv, se plusează atât de tare pe prafuri băute în fiecare dimineaţă cu lapte – shake-uri pentru o viaţă mai sănătoasă. Dureros este că, dacă un produs începe să dea rezultate, acesta este propagat către rude şi prieteni şi nimeni nu-l refuză, pentru că avem încredere în ceea ce ni se recomandă.

Dacă un produs dă rezultate rapide nu înseamnă neapărat că e şi bun. Dacă ai slăbit 10 kg într-o lună e deja prea mult pentru ca organismul să mai fie sănătos. Se ştie, slăbirea se face treptat, fără abordarea shaormei de la colţ de trei ori pe săptămână şi fără hamburger de poftă.

 Cum ne păcălim?

Într-o indiferenţă totală, omul se îngraşă fără să vrea. Se simte aproape obligat să urmeze turma, iar dacă are un pic de burtă, nu are de ce să se îngrijoreze. Însă, întors de la mare, după două săptămâni de leneveală, cântarul arată mai mult decât de obicei. Cu mult peste aşteptări! După o îngrăşare rapidă, dar nedorită, individul începe să caute tot felul de produse de slăbit. Cum internetul are publicitate bună pentru toate categoriile de oameni, din câteva căutări, se ajunge pe o pagină (toate paginile arată la fel) unde se regăseşte produsul minune de slăbit. Unde pui că prinzi şi o super reducere, un preţ promoţional, iar dacă vei cumpăra mai multe produse ţi se va oferi încă unul gratis. Tentant, nu? Păcăleala nu se opreşte aici! În josul paginii sunt postate părerile clienţilor fideli, consumatori inexistenţi de cele mai multe ori, iar părerile aduc rezultate favorabile pentru acest produs. Un marketing ieftin, dar care funcţionează pentru naivii cumpărători.

 Cât costă produsele de slăbit?

N-a zis nimeni că sănătatea e ieftină, dar mai repede dai o fugă pe la ţăranii din piaţă şi iei ceva d-alea gurii, decât să te îndopi cu pastile şi prafuri ce îţi pot aduce o cheltuială lunară de 300 de lei. E o sumă mare şi e constantă. Există o dependenţă faţă de aceste produse de care nu se pomeneşte. Dacă ai un rezultat şi vrei să-l menţii, trebuie să cumperi acel produs până… Mereu!

 Alternativă?

Renunţarea la sedentarism, o alimentaţie corectă bazată pe fructe, legume, carne de pui şi peşte, precum şi o viaţă psihică sănătoasă, aduc un rezultat favorabil în viaţa unui om pe toate planurile.

 

comments
Share articol: