Ralu călătoreşte şi promovează România

Raluca Muresean, ghid turist personal, generatia lui john
Ea este Raluca Mureşean, ghid turist personal, cu zâmbet larg şi veşti pozitive despre următoarea ta călătorie în România sau în străinătate.

Raluca Mureşean e numele ei şi a călatorit mai bine de 45 de minute cu trenul, ca să ajungă în emisiunea Generaţia lui John, pentru a vorbi despre relevanţa unui blog nişat pe călătorii şi despre calitatea pe care o oferă prin recomandărille publicate pe internet. Ralu călătoreşte premium şi e pretenţioasă când vine vorba de imaginea pe care şi-o formează în online. Deşi blogul invitatei abia a împlinit 1 an în februarie, Raluca are mai bine de 5 ani de experienţă în domeniul turismului şi poate fi un ghid excepţional pentru turiştii străini pe care îi aduce în frumoasă noastră ţărişoară, cu ajutorul proiectului TripToRomânia.

Raluca îşi face atât de bine treaba în online, încât nu se oboseşte cu SEO şi alte minunăţii care încă dau bine la bătrânul Google. Nici de butoanele, gen “Call to action” nu-şi face griji, pentru că-i place să depună un efort suplimentar atunci când postează, pentru a adăuga conţinut original, util şi fără răutăţi. Da, Raluca e pozitivă şi cred că are o cutiuţă cu pastile ZEN, altfel nu-mi explic starea ei de bine. Ardeleancă ambiţioasă, găteşte bine în timpul liber, dar nu se laudă decât dac-o trage cineva de limbă şi îi pune întrebări concrete. Oare care o fi reţeta Ralucăi pentru succesul pe care-l are în prezent? Gen, dacă apari la Moise Guran şi te mai citeşte lumea şi pe wall-street, nu cred că se cade să mai comenteze cineva de rău, despre un blogger bine pus la punct şi care vinde bine România!

Raluca adoră produsele Apple şi la nevoie ajută oamenii cu un cablu de doi metri, evident, de împrumut, cât să mai ridice stima de sine a device-urilor din dotare. Foloseşte nenumărate aplicaţii pentru a face economie de timp şi bani în călătorii şi face share cu cititorii, pentru un weekend sau o viaţă de vis.

Raluca, pe lângă faptul că are Facebook (like?) şi foloseşte hashtag-ul #ralucalatoreste, stă bine şi la capitolul socializare foto, direct pe Instagram. Zic că merită să-i urmăriţi activitatea şi să vă lăsaţi inspiraţi. De lăudat am lăudat-o, mai ales că merită! Acum, dacă ai nevoie de un ghid turist personal online, ştii la cine să apelezi!

Raluca Mureşean, ghid turist personal, în emisiunea Generaţia lui John

comments
Share articol: