Ai văzut ce promouri ne-am tras la emisiune? Ție care îți place cel mai tare?

 

sezonul 6 generatia lui john

Doar în cazul în care nu știai, sezonul 6 al emisiunii Generația lui John tocmai a început și adaugă în portofoliul realizărilor demne de aplauze tinerești, mai bine de 10 promouri pline de viață pentru care am stat să filmăm aproape 7 zile.

Creațiile de mai jos sunt filmate și montate de către Emilian Dobrin, un tânăr proaspăt intrat la UNATC, alături de suport tehnic și sunet de excepție venit din partea lui Dieter, vlogger-ul pe care e musai să îl împingem de la spate, altfel uită să posteze. În materialele de promovare am încercat să abordăm următoarele teme: sportul, visurile tinerilor, jocul kendama, succesul, eşecul, cum arată oportunitatea, prietenia adevărată, dansul, voluntariatul, şcoala şi curajul. Urmăreşte promourile, dă-te cu părarea şi hai în emisiune.

Promovăm sportul şi în sezonul 6

 

Ce îţi trebuie ca să fii un om de succes?

 

Dacă oportunitatea ar fi un măr?

 

Tu ai un prieten adevărat?

 

Cum arată eşecul pentru tine?

 

Dansează pentru că poţi!

Voluntariatul îţi schimbă viaţa!

 

Visul tău va deveni realitatea, într-o zi!

 

Du-te la şcoală!

Nu te pierde nici în sezonul 6!

 

Kendama te scoate din casă

Da, ai auzit bine, a început sezonul 6!

De ce îţi neglijezi visul?

 

Şi când ai vrea să vii în emisiune?

 

Fii tu şi fă-te auzit!

 

Te-am convins? Atunci, ţi-am pregătit un formular prin care te poţi înscrie: hai în emisiune!

comments

3 comments On Ai văzut ce promouri ne-am tras la emisiune? Ție care îți place cel mai tare?

  • Hleuca Alexandra Giulia

    Fiecare promo este bine gândit,fiecare abordează “o problema” a generației noastre. Care promo mi-a plăcut cel mai mult? Voluntariatul Iți Schimbă Viața,cel mai sugestiv titlu,cu un impact uriaș pentru mine. E foarte adevărat,voluntariatul mi-a schimbat enorm viața,m-a schimbat pe mine ca persoană,m-a facut sa privesc viața cu alți ochi. Visul tau va deveni realitate intr-o zi? Pai ce vis pot sa am in momentul actual in afara de a mă vedea la Generația lui John? Vis de viitor este facultatea de medicină de unde să pot spune cu mândrie că sunt medic psihiatru. Și intr-o zi,toate se vor intâmpla. Cred asta. Aș putea spune câte ceva in parte despre fiecare promo,dar nu mi-ar ajunge doar această rubrică. Rămân la cele 2 promo-uri care pe mine m-au impresionat.

  • Nu știu dacă mă mai ții minte, însă te urmăresc de aici din Craiova, sunt abonat la newsletter și la postări. Felicitări pentru tot ceea ce faci și într-o zi, cine știe poate ne vom întâlni în studio. Mi-au plăcut toate promo-urile dar în special ultimul, acela e mesajul care este direct pe suflețelul meu, cum ar veni. Baftă multă în tot ceea ce faci, să ne auzim cu bine! P.S: Văd că nu am posibilitatea să dau enter în secțiunea de comentarii, vreun bug ceva?

    • Îți mulțumesc pentru feedback și mă bucur că efortul și mesajul sunt apreciate de către blogări de renume, așa, cum ești tu. Te aștept și-n emisiune, dar și la un pahar de bere sau ce-o fi. Și da, te țin minte :)). Poate ne vedem la #webstock și mai discutăm acolo. Ca să rezolv o parte dintre bug-uri, voi schimba tema curând.

Leave a reply:

Your email address will not be published.