Alături de Alin cu 250.000 euro, în mai puțin de o lună?

Alături de Alin!

Am primit zeci de mesaje în ultimele ore în care prietenii mă roagă să dau share la o informație importantă. În primă fază am văzut un tânăr oarecum cunoscut, iar apoi, după ce am căutat numele Alin Georgescu la mine în agendă, am realizat că tânărul, în vârstă de doar 26 de ani, a fost la mine în emisiune, în 2015, atunci când a vorbit despre teatru și pasiunea pe care o are pentru viață și public. Alin e actor, iar leucemia vrea să-l fure.

Detalii despre caz și donații

Pentru Alin s-a deschis și o pagină de FB pentru o propagare rapidă a informației:

https://www.facebook.com/alaturidealin/

Oricum ar fi, Alin are nevoie nu doar de like-ul tău, ci de o minune din partea tuturor celor care își doresc să salveze viața unui tânăr care a aflat atât de devreme faptul că boala vrea să-i fure viața.

250.000 euro îi pot salva viața lui Alin Georgescu

Deși astfel de povești îmi afectează destul de tare viața de zi cu zi, asta după ce un alt tânăr, Mădălin, a plecat departe de noi toți, probabil într-o lume mai bună, m-am decis să lupt în continuare și să cred într-o comunitate unită, care schimbă și ajută, indiferent de suma donată.

Știu că suma pare imposibil de strâns în mai puțin de o lună, dar dacă fiecare ploieștean ar dona 1 euro, 250.000 de euro ar fi o sumă infimă, care s-ar strânge instant. Totul ține de fiecare dintre noi și de rapiditatea cu care răspundem acestui apel umanitar.

Donațiile se pot face aici:

EURO : RO61BTRLEURCRT0413769201
RON : RO14BTRLRONCRT0413769201
SWIFT CODE: BTRLRO22

Conturile sunt deschise pe numele tatălui lui Alin, GEORGESCU MARIUS CRISTIAN, la banca Transilvania.

#alaturideAlin

comments
Share articol: