Silviu Brezeanu, tipul care m-a convins să-mi las barbă

silviu brezeanu the barber ploiesti
Cu Silviu Brezeanu, omul care se ocupă de barba mea. În imaginea asta chiar nu ştiu ce-mi povestea, important e că eu stăteam cuminte, ca pentru poză.

Mi-am dorit întotdeauna să am un aspect cel puţin decent, mai ales că mă critică oricine, la orice colţ de stradă. Da, probabil că e un risc pe care trebuie să mi-l asum mai des, mai ales că apar aproape în fiecare zi pe micile ecrane. Într-o vreme mă împrietenisem cu lama de ras şi începusem să fiu fresh, zi de zi. Recunosc, era obositor. Trebuia să mă rad cam o dată la 2-3 zile, altfel începeam să semăn cu un individ luat de pe străzi. Am stricat repede prietenia asta militărească.

Nu simt că am intrat în lumea bărboşilor, dar sunt sigur că Silviu Brezeanu m-a ajutat să scap de scenarii negative în legătură cu felul în care ar trebui să arate barba mea. La început am fost sceptic. Foarte sceptic. Nu ştiam dacă rezultatul promis de Silviu era unul care merita atenţia mea. Încă mă gândeam dacă n-ar fi mai bine să rămân la clasica lamă de ras, atât de simplă şi totuşi atât de iritantă pentru piele.

Pe Silviu îl ştiam din emisiune, direct de pe scaunul de invitat, dar pe vremea respectivă îmi vorbea despre tunsori şi mai nimic despre estetica masculină sau despre cum ar trebui să-mi îngrijesc barba. Mi-am făcut curaj şi am trecut într-o zi pe la salon pentru a vedea ce-i poate pielea. Deja îmi făcusem planuri. Dacă nu-i ieşea modelul puneam de-un aparat gillette. Dacă Silviu o dădea în bară, clar, nu mai scriam despre el şi nu-l mai lăudam atât!

S-a comportat precum un profesionist şi i-a luat mai puţin de 15 minute ca să mă pregătească pentru următoarea emisiune. Silviu vorbeşte cam mult, dar probabil ăsta e un atuu în meseria lui. Ar vrea să fie cunoscut în Ploieşti pentru calitatea pe care o oferă. Am rămas mirat de dorinţa lui pentru că m-am uitat pe Facebook (asta e pagina lui) şi am văzut că nu duce lipsă de clienţi, dar probabil are nevoie de mai multă publicitate. Am înţeles că intenţionează să-şi extindă afacerea.

Silviu Brezeanu se ocupă de imaginea mea, că cică asta îi e misiunea. Dacă nu vă place de mine cu barbă, acum aveţi pe cine să daţi vina. În caz contrar, vi-l recomand cu încredere.

 

aranjat barba ploiesti silviu brezeanu
Ăsta e singurul moment în care nu trebuie să-l supăr pe Silviu… în rest e chiar blând.
comments
Share articol: