Horia Prodan, fondatorul Gândeşti?, donaţie de 6000 lei pentru Bogdan Rujoiu

donaţie, Horia Prodan, gandesti, Bogdan Rujoiu
Horia Prodan, unul dintre oamenii care au donat pentru Bogdan Rujoiu.

Astăzi, pe la ora 12:30, în centrul oraşului Ploieşti, exact la ceas, erau peste 50 de tineri care aşteptau să doneze pentru Bogdan Rujoiu, tânărul dansator profesionist care trece printr-o perioadă dificilă din viaţă lui. Pentru cei care încă nu au aflat, Bogdan deja a fost operat şi este în Bucureşti, la MedLife, locul în care urmează să stea pentru recuperare pentru următoarele două luni.

Trebuie să recunosc că a fost o zi agitată şi caniculară. Tinerii, chiar dacă au fost nevoiţi să se învoiască de la şcoală şi să stea în soare, au prins curaj şi au venit să ajute, cu cât au putut ei, pentru ca Bogdan Rujoiu să se facă bine.

Minunile nu s-au oprit aici! După ce a văzut pe Facebook că în Ploieşti se întâmplă ceva şi că lucrurile merg destul de greu, Horia Prodan, fondatorul proiectului Gândeşti? a hotărât să doneze şi el. A ajuns la ceas şi m-a întrebat de câţi bani mai e nevoie. Am stat să facem câteva calcule şi am zis că aproape 1500 de euro, fără să ştim câţi bani s-au donat direct prin bancă. În secunda doi, Horia a zis să merg cu el la ING să scoatem bani, ca să doneze şi el.

M-am gândit că, în cel mai fericit caz, va dona câteva milioane bune, însă supriza a fost şi mai mare. Omu’ ăsta, fără să aibă nicio pretenţie de publicitate, a scos din bancomat 6000 de lei şi i-a donat din suflet, pentru familia Rujoiu şi pentru ca Bogdan să se facă bine şi să danseze din nou.

Menţionez că această postare nu este una publicitară, ci încearcă să îi felicite pe toţi cei care participă cu donaţii în cauze caritabile.

Mulţumiri speciale Anei-Maria Toma pentru suportul logistic, lui Krom Well pentru coordonare şi încredere, Andreei Podoş-Prisnel pentru energia pozitivă de marţi de la hub, plus cei 500 de Ron şi ţie, drag cititor, posibil donator!

6608 lei donatie pentru Bogdan
Aceasta este dovada depunerii banilor care s-au strâns miercuri, 15 iunie 2016, pentru Bogdan Rujoiu.

 

La final de donaţii, am făcut o poză de grup cu toţi cei care au rămas până mai târziu, atunci când am anunţat că obiectivul de 2000 de euro a fost atins!

poza de grup, alaturi de Bogdan Rujoiu
Poză de grup, împreună pentru Bogdan!

 

P.S. Donaţiile pentru Bogdan continuă. Din câte am înţeles, la Filarmonică se discută despre un concert susţinut de Toma Agatha.

P.S.S. Familia Rujoiu abia acum, după publicarea acestei veşti, află despre suma care s-a strâns astăzi pentru Bogdan! 🙂


Cont pentru donații:
RO65BRDE300SV43227573000 deschis pe numele Rujoiu Mihaela Sorina

comments
Share articol: