Şoc! Vine frigul în Ploieşti! Iată prognoza pe următoarele 15 zile!

Calendaristic vorbind, ar trebui să plouă des şi să ne îmbrăcăm cât mai gros. Realitatea văzută  în oraşul Ploieşti îmi spune că până acum a fost vreme de plajă, chiar dacă temperatura apei nu a mai fost ideală pentru o bălăceală ca la carte. Şocul plăcut vine din partea jurnaliştilor ce scriu pe naţional şi care ameninţă cu o informaţie valoroasă, din surse sigure, cică! Vine frigul, inclusiv în Ploieşti. Iată prognoza pe următoarele 15 zile!

Dacă nordul României va înregistra de luni, 8 octombrie 2012, temperaturi maxime de doar 12 grade, Ploieştiul îşi va provoca locuitorii la temperaturi ce nu trec de 20 de grade, în cel mai fericit caz. Un vânt polar este vinovat pentru această schimbare bruscă de temperatură. În ultimii ani, anotimpurile se încurcă între ele şi avem parte de temperaturi uşor deranjante pentru un sistem imunitar slab.

În această perioadă, cele mai multe persoane se îmbolnăvesc, iar farmaciile deja şi-au alimentat stocul pentru eventualele aglomerări. Haine groase, umbrelă de ocazie şi măncăruri sănătoase – asta vă doresc!

 

comments
Share articol: