Nu lăsați acest simbol să moară. Avem nevoie de istorie și în Ploiești!

statuie mihai viteazul ploiesti

Monument devenit pericol public și rușine pentru Ploiești

Voi ați văzut cum arată statuia din parcul Mihai Viteazul? Monumentul a ajuns să reprezinte o rușine pentru turiștii care trec prin Ploiești și un real pericol pentru copiii care se joacă în jurul construcției din care se desprind, zi de zi, bucăți de marmură. Nu lăsați acest simbol al orașului Ploiești să fie îngropat. Avem nevoie de istorie!

Impunătorul domnitor care arată cu buzuduganul către Transilvania ar trebui să-și direcționeze atitudinea către autoritățile care au lăsat un astfel de simbol să ajungă într-o stare deplorabilă. Sunt luni bune de când statuia arată astfel și nimeni nu a luat nicio atitudine. E momentul pentru schimbare, dar pentru ca schimbarea să aibă loc, o astfel de informație trebuie să aibă ecou și să ajungă până la autoritățile care sunt obligate să investească banii publici în peisagistică și siguranță publică.

Statuia Mihai Viteazul, importantă și pentru tine?

Cum schimbi? Dai share acestei postări, îi lași comentarii primarului pe pagina lui și încerci să-ți dai seama ce se întâmplă cu banii din bugetul local.

Da, așa schimbăm!

comments

1 comments On Nu lăsați acest simbol să moară. Avem nevoie de istorie și în Ploiești!

  • Din pacate nu este singura statuie care se descompune. Problema este ca alaturi de acestea,Ploieștiul este ingropat in mizerie si in nepasare! Ma intorceam zilele trecute de la scoala si nu imi venea sa cred ca oamenii sunt atat de nepasatori incat ,sa arunce pe jos ambalaje chiar daca cosul este la 50 metri distanta de ei. Sunt multe lucruri care lipsesc in acest oras! De la statui renovate,pana la parcuri unde copiii sunt pusi in pericol mai mereu. Totusi,unde sunt banii alocati acestor lucruri importante? In loc sa facem poduri suspendate sau parcuri ca acela de la vest,era mult mai bine sa se renoveze baile scolilor!
    Concluzia pe care eu o trag in momentul de fata este ca fiecare traieste pentru el, ca istoria se duce incetul cu incetul –chiar daca niste eroi au luptat pentru pacea noastra– ,iar lumea nu mai stie ce este aceea demnitatea de a fii mandru de orasul tau!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer