Nu lăsați acest simbol să moară. Avem nevoie de istorie și în Ploiești!

statuie mihai viteazul ploiesti

Monument devenit pericol public și rușine pentru Ploiești

Voi ați văzut cum arată statuia din parcul Mihai Viteazul? Monumentul a ajuns să reprezinte o rușine pentru turiștii care trec prin Ploiești și un real pericol pentru copiii care se joacă în jurul construcției din care se desprind, zi de zi, bucăți de marmură. Nu lăsați acest simbol al orașului Ploiești să fie îngropat. Avem nevoie de istorie!

Impunătorul domnitor care arată cu buzuduganul către Transilvania ar trebui să-și direcționeze atitudinea către autoritățile care au lăsat un astfel de simbol să ajungă într-o stare deplorabilă. Sunt luni bune de când statuia arată astfel și nimeni nu a luat nicio atitudine. E momentul pentru schimbare, dar pentru ca schimbarea să aibă loc, o astfel de informație trebuie să aibă ecou și să ajungă până la autoritățile care sunt obligate să investească banii publici în peisagistică și siguranță publică.

Statuia Mihai Viteazul, importantă și pentru tine?

Cum schimbi? Dai share acestei postări, îi lași comentarii primarului pe pagina lui și încerci să-ți dai seama ce se întâmplă cu banii din bugetul local.

Da, așa schimbăm!

comments
Share articol: