Subway Ploieşti, deschiderea oficială

Astăzi, 17.07.2013, s-a deschis oficial primul Subway din Ploieşti, situat în primul mall pe care îl are oraşul, evident, în comuna Blejoi (Ploieşti Shopping City). Afacerea poate merge foarte bine, mai ales dacă standardele sunt respectate. Preţurile sunt acceptabile, iar preparatele proaspete ca-n reclamă (eat fresh), în comparaţie cu alte restaurante care dau greş, mai ales după 7 seara, de luni până vineri, atunci când bate vântul şi se strică mâncarea în “display”.subway-Ploiesti-deschiderea-oficiala-restaurant-Ploiesti-Subway-Ploiesti-Shopping-City Subway Ploieşti este un restaurant la început de drum şi are nevoie de o strategie de marketing care să atragă clienţii pentru o perioadă îndelungată (mâncăcioşii sunt fideli). În acest segment de producţie/servire alimentară trebuie să existe o relaţie deschisă între client şi preparator/casier, dar nu şi invers. Cu cât sunt mai multe recomandări “băgate” pe gât, cu atât se va strica mai tare imaginea unui brand. Nu este cazul acestei francize, de la care am mâncat din plin, chiar şi azi, 2 sandvişuri la preţ de 1. Promoţia continuă şi mâine. Sugestie pentru angajaţii Subway Ploieşti: ascultaţi foarte bine comanda pe care o face clientul şi nu grăbiţi mersul lucrurilor, chiar dacă există o coada infernală care moare de foame.

Programul Subway Ploieşti este de luni până vineri, de la 10:00 la 22:00 şi pentru zilele de sâmbătă şi duminică, programul începe de la ora 10:00 şi se termină la ora 23:00. Pentru gurmanzii care doresc ca mâncarea să fie livrată la domiciliu, există un astfel de serviciu inclus şi în oferta Subway Ploieşti, cu gratuitate la transport pentru comenzi ce depăşesc valoarea de 50 de lei. Mobil: 0741 61 07 83; Fix: 0244 43 54 44

P.S. Pentru cei care vor să beneficieze în această  seară şi mâine, de oferta 1+1 gratis, este necesar un voucher, adică un pliant pe care îl primiţi atunci când ajungeţi în zona Subway Ploieşti, la etaj. În caz contrar, oferta nu este valabilă.

comments

8 comments On Subway Ploieşti, deschiderea oficială

  • Delicioase sandvişuri!

  • Am fost ieri la subway. Sunt din Câmpina, iar cumpărăturile mi le fac din Ploieşti Shopping City. Băiatul de la casă m-a întrebat dacă am voucher, dar eu n-am ştiut despre ce e vorba şi nu am beneficiat de oferta de care spui tu aici. Astăzi nu mai trec prin zonă, aşa ca astept viitoarele oferte ale acestui restaurant. Mulţumesc pentru informaţii.

  • Am mancat si eu de la ei. Mi-a placut ca in comparatie cu alte fast-food-uri, la ei vezi ardei, rosie, castraveti, salata, ceapa, castravete murat. Nu doar carne si cartofi prajiti, ceea ce este excelent, mai ales ca noi femeile tinem la silueta si avem grija sa fie si ceva sanatos daca tot avem pofta si ne destrabalam culinar din cand in cand.

  • Sa mai comentez si eu? :)) ne-a iesit schema,numai ca ultimul sanvish a continut exact ce nu s-a cerut :)) s-au uitat ei asa la tine si ce au zis…”hmmm sigur ar vrea un sos picant…aah..si niste masline cred k ar fi delicioase pt el” 😀

  • cum dracu s-a deschis in iulie, ai baut gaz?

    subway ploiesti s-a deschis pe 30 aprilie

  • Ionel, o citire mai atentă a textului te-ar putea ajuta. Am scris despre deschiderea oficială a subway-ului în Ploieşti.

  • inseamna ca de pe 30 aprilie si pana pe 1 iulie au lucrat neoficial

  • @Ionel Hai să zicem că au fost în “teste”.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer