Tableta Nexus 7

O tabletă este necesară în viaţa celor care ţin cont de mediul online şi au nevoie de o informaţie rapidă şi utilă, într-un timp relativ scurt. Tableta Nexus 7 aduce o perspectivă benefică unui utilizator obişnuit, care doreşte să investească puţin, dar cu cap şi  din plăcere. La început am fost sceptic în ceea ce priveşte produsul, dar, cu ajutorul celor de la evoMAG, am reuşit să testez tableta şi să mă conving că experienţa atât online, cât şi offline, este una care poate atrage prin simplitate şi meniu intuitiv. tableta nexus 7Cei de la Google s-au gândit bine, iar pretul fiind accesibil, va atrage mulţi doritori de lectură, jocuri şi aplicaţii, îndiferent de locaţie. Tableta se mişcă bine şi nu oboseşte atunci când este suprasolicitată. Conexiunea la reţeaua Wi-Fi se face rapid şi nu există erori ce ar putea deranja explorarea. Publicul tânăr poate accesa cu drag un asfel de “intrument online”, dar trebuie să se gândească la o modalitate prin care reţeaua Wi-Fi să fie prezentă nonstop. Eu m-am folosit de internetul mobil de la Vodafone şi am rulat cu ajutorul telefonului o aplicaţie care a creat o reţea disponibilă – HOTSPOT.

Nexus 7 nu prezintă dezavantaje notabile, dar nici pretenţiile nu pot fi exagerate. Sunetul nu străluceşte şi nici redarea în căşti nu mă atrage. La design se mai poate “lucra”! Are doar cameră frontală, pentru poze şi conversaţii online, dar peisajele şi momentele distractive au nevoie de o altă “formulă”

Tableta Nexus 7 supravieţuieşte până la 10 ore de utilizare continuă, stă bine în mâinile utilizatorului şi nu “atârnă la cântar”. Sistemul de operare Android v4.1 Jelly Bean e “aerist” şi nu complică lucrurile.

comments
Share articol: