Mihai Morar îl face praf pe Cezar Ouatu?!?

La cum pune problema Morar în emisiunea “Răi da’ buni”, aş vrea să cred că telespectatorii migrează către alte canale ce conţin o informare corectă şi pozitivă pe alocuri. Individul, plin de aere şi fiţe căpătate într-un timp relativ scurt, aduce replici acide în legătură cu reprezentantul României la Eurovision  2013.

În emisiunea din data de 15 mai 2013,  Mihai Morar şi-a început monologul, atacându-l pe Cezar Ouatu din mai multe perspective ce sunt legate de orietarea sexuală a contratenorului. Realizatorul tv bate apa-n piuă şi rupe cuvintele scrise de către alţii “inteligenţi”,  fără să înţeleagă faptul că ne facem ţara de râs şi producem un spectacol intrat la apă. Mă folosesc de o sursă legală şi  vă las să urmăriţi cum  Mihai Morar il face praf pe Ouatu (link-ul conţine publicitate în player pentru aproximativ 60 de secunde)

Cezar Ouatu “îmbrăcat” în steagul României

Pe covorul roşu, Cezar Ouatu a purtat asupra lui drapelul României, acordând interviuri televiziunilor de specialitate din zona respectivă.

Cezar Ouatu,afis,MalmoMorar e tare supărat că muzicantul a “comandat” prea mult material pentru cele trei culori tradiţional româneşti, susţinând că momentul pe care românul prezent în Malmo îl pregăteşte, nu are legătură cu România.

Morar îi pune piedici acestui concurent care ne reprezintă ţara! În tot acest timp, Antena 3 trage de oameni şi îi implică într-un patriotism exagerat ce se exprimă prin cel mai mare steag de pe mapamond – rezultatele se vor putea “gusta” la cald, pe 27 mai, anul acesta, sper!

Astăzi, 16 mai 2013, va avea loc cea de-a doua semifinală de la Malmo, unde Cezar Ouatu va interpreta piesa ” It’s my life!”. Numărul de intrare în concurs este 17, iar cei care îl pot vota, trebuie să nu se afle pe teritoriul României. Cred în coardele vocale pe care Ouatu le ambalează într-un show inedit şi îl susţin!

 

comments

3 comments On Mihai Morar îl face praf pe Cezar Ouatu?!?

  • Casele de pariuri de pe afara l-au cotat foarte prost. Exista zvonuri ca s-ar putea sa nu ne calificam in finala. Ar fi pentru prima oara cand se intampla asta din cate am auzit si ar fi mai naspa decat criticile lui Morar.

  • Din punctul meu de vedere, eşecul ar putea interveni doar în cazul unei răguşeli spontane. Omul ăsta are o reţetă pe care o respectă cu stricteţe. Gurile rele spun că face totul de capul lui, însă, în spatele lui Cezar Ouatu sunt nume mari, cu influenţă şi putere socială. De semifinale trece sigur, dar, ca să pun problema şi în felul tău – da, dacă pică în etapa asta, tot ce am scris eu pe aici va reprezenta un mare rahat şi, ca să mă apăr şi pentru a avea conştiinţa curată, voi da vina pe toţi nebunii din radio şi tv, care l-au făcut de cacao, înainte ca Ouatu să vină cu un rezultat demn de judecat.

  • Nu te poti astepta sa fie placut de toata lumea. La urma urmei… e emisiunea lui? Este. Traim, chipurile, intr-un regim democrat? Traim. Omul isi expune parerile. Ca nu o face elegant… asta e stilul lui.

Leave a reply:

Your email address will not be published.