Mihai Morar îl face praf pe Cezar Ouatu?!?

La cum pune problema Morar în emisiunea “Răi da’ buni”, aş vrea să cred că telespectatorii migrează către alte canale ce conţin o informare corectă şi pozitivă pe alocuri. Individul, plin de aere şi fiţe căpătate într-un timp relativ scurt, aduce replici acide în legătură cu reprezentantul României la Eurovision  2013.

În emisiunea din data de 15 mai 2013,  Mihai Morar şi-a început monologul, atacându-l pe Cezar Ouatu din mai multe perspective ce sunt legate de orietarea sexuală a contratenorului. Realizatorul tv bate apa-n piuă şi rupe cuvintele scrise de către alţii “inteligenţi”,  fără să înţeleagă faptul că ne facem ţara de râs şi producem un spectacol intrat la apă. Mă folosesc de o sursă legală şi  vă las să urmăriţi cum  Mihai Morar il face praf pe Ouatu (link-ul conţine publicitate în player pentru aproximativ 60 de secunde)

Cezar Ouatu “îmbrăcat” în steagul României

Pe covorul roşu, Cezar Ouatu a purtat asupra lui drapelul României, acordând din zona respectivă.

Cezar Ouatu,afis,MalmoMorar e tare supărat că muzicantul a “comandat” prea mult material pentru cele trei culori tradiţional româneşti, susţinând că momentul pe care românul prezent în Malmo îl pregăteşte, nu are legătură cu România.

Morar îi pune piedici acestui concurent care ne reprezintă ţara! În tot acest timp, Antena 3 trage de oameni şi îi implică într-un patriotism exagerat ce se exprimă prin cel mai mare steag de pe mapamond – rezultatele se vor putea “gusta” la cald, pe 27 mai, anul acesta, sper!

Astăzi, 16 mai 2013, va avea loc cea de-a doua semifinală de la Malmo, unde Cezar Ouatu va interpreta piesa ” It’s my life!”. Numărul de intrare în concurs este 17, iar cei care îl pot vota, trebuie să nu se afle pe teritoriul României. Cred în coardele vocale pe care Ouatu le ambalează într-un show inedit şi îl susţin!

 

comments
Share articol: