Tocmai ce-am publicat textul despre anticafeneaua din Ploieşti

bar anticaffe ploiesti
“Da, vă merge bine internetul”, zic eu, mega încântat 🙂

Timp de calitate la anticafeneaua din Ploieşti

În selfie-ul postat aseară pe Facebook nu am oferit prea multe detalii, tocmai, pentru a păstra o urmă de mister şi pentru a adăuga conţinut pe blog. Acum, a venit momentul să vă îndrum către un altfel de distracţie, pe bani puţini, alături de prieteni.

biscuiti si fructe anticaffe
Fructe şi biscuiţi.

Tocmai ce s-a deschis prima anticafenea din Ploieşti şi are cam tot ce-şi poate dori un om care caută o primire călduroasă şi relaxare. Deşi anticafeneaua indică un “protest” direct împotriva dependenţei mele de cafea, am fost plăcut surprins să văd că există cafea, nu d-aia la filtru, cât pentru toţi clienţii. În zona de food, aşa cum am numit-o eu în mintea mea, găseşti cam tot ce-ţi trebuie pentru a-ţi potoli setea şi foamea, iar pentru prietenii cu poftă de pizza, există cel puţin o soluţie rapidă.

bar anticaffe
Barul Anticaffe Ploieşti.
camera de lectura anticaffe ploiesti
Peste 1000 de titluri aşteaptă să fie descoperite de către vizitatorii Anticaffe Ploieşti.
jocuri anticaffe ploiesti
O parte dintre jocurile de la anticafenea.
angajati anticaffe
Una dintre angajatele Anticaffe New Experience şi Liviu Drăghici
clienti anticaffe ploiesti
Cam asta e ideea de anticafenea.

Liviu Drăghici este antreprenorul care şi-a riscat banii şi ideile pentru a exista un astfel de proiect la nivel de Ploieşti. Evident, te poţi duce la mall, poţi merge în Bucureşti, poţi rămâne acasă sau poţi totuşi încerca o experienţă care educă simţurile şi oferă timp de calitate. Pentru doar 10 lei pe oră, la anticafenea poţi negocia în linişte cu un prieten de afaceri, poţi alege să citeşti o carte sau poţi desigila jocurile care aşteaptă să fie băgate în seamă de primii curajoşi. Cineva trebuie să spargă gheaţa. Am dat de jocul Catan şi mi s-a spus că dacă mă prinde, nu mai scap de el.

Tot la anticafenea s-ar putea ţine workshop-uri şi mici evenimente educative. Sunt sigur că un astfel de proiect poate avea succes cu ajutorul oamenilor faini care caută ceva diferit şi frumos.

lectura la anticafenea
Tot la anticafenea.

FOTO: Bogdan Dinu


 

INFO rapid:

Adresă anticafenea: Str. Nicolae Titulescu, nr. 40

Facebook: Anticaffe New Experience

Nr. contact anticafenea: 0799 669 966

comments

2 comments On Tocmai ce-am publicat textul despre anticafeneaua din Ploieşti

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar