TVR Info şi TVR Cultural vor fi închise

Ieri, vineri 10.08.2012, Consiliul de Administraţie al Societăţii Române a decis că TVR Info şi TVR Cultural sunt o investiţie proastă şi fără interes public. Când îmi plătesc factura la curent, cotizez o mică parte şi către TVR. Te poţi uita pe factura şi vei observa taxa pe televiziune. Dacă TVR-ul moare de foame, în condiţiile în care toată România are televizor şi îşi achită dările către stat, undeva miroase a furăciune pe faţă.

Pe lângă banii primiţi de la fiecare român, există şi publicitate pe TVR. Televiziunea Română a lăsat garda jos şi a început să difuzeze programe mediocre, aşa cum fac şi celelalte televiziuni care trăiesc doar din publicitate şi sprijin politic.

E normal să avem o televiziune obiectivă de stat, dar ceea ce se întâmplă la nivel naţional din punct de vedere al informaţii, mă face să cred că ar fi mai bine să renunţăm la televiziunea prin cablu şi să trecem la serviciile de televiziune prin internet. Mai ieftin şi mai diversificat.

TVR Info era un canal informativ fără un anume ţel, ci pus acolo, să mai mănânce câţiva angati o pâine. În schimb, TVR Cultural era un canal de televiziune care îşi avea rostul, cu un public mic, dar inteligent.

Veştile nu se opresc aici. TVR Info şi TVR Cultural îşi vor insera programele în celelalte televiziuni ale TVR, ca să nu se piardă nimic. Poate ar trebui să rămână doar TVR 1 şi să se împartă ecranul în 10 bucăţi, ca să fie poporul lămurit de afacerile statului.

Strcutura TVR suferă modificări, adică se dau oameni afară şi rămân câţiva angajaţi care să facă mai multă treabă decât până acum. Foarte bine! Salariile celor de la TVR sunt mari, iar porţia de lucru e mică, exclus oamenii de teren şi cei de la montaj!

comments

1 comments On TVR Info şi TVR Cultural vor fi închise

  • Cica doar 1000 de oameni vor fi dati afara :)) Si cand te gandesti ca unele locale se fac cu cate 20-30 angajati si ies mai bine decat unele de la nationale…hmm…

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar