Un nou proiect, un nou blog, acelaşi om

Dacă eşti blogger, scriitor online sau formator de opinie, ai nevoie de instrumente bine cotate pentru a-ţi putea desfăşura activitatea în condiţii excelente. Fiecare vizitator reprezintă un potenţial client sau un cititor fidel care îi trage şi pe alţii după el.

Vechea platforma oferită de către cei de la Google mi-a fost de ajutor pentru mai bine de patru ani, asta în condtiile în care, nu am plătit niciun leu, ba chiar am putut câştiga mici sume de bani în funcţie de reclama pe care am avut-o pe blog.

Blog-ul avea nevoie de o schimbare, de un domeniu Ro şi de o imagine îmbunătăţită. Blog-ul, în starea actuală şi la data la care este scris postul, este la început de drum. Vor mai fi făcute mici modificări în funcţie de sugestiile pe care le voi primi. Voi răspândi informaţie de calitate, dar şi comercială în acelaşi timp, pentru ca tot omul să mă poată citi.

Sper ca această schimbare să fie privită cu ochi buni şi să îmbunătăţească experienţa utilizatorului ce ajunge în casa mea virtuală.

comments
Share articol: