Un ploieştean revoluţionează preţurile pentru o zi

Chiar nu mă pot decide ce-aş putea face cu 10 lei în buzunar. A devenit o sumă prea mică pentru pretenţiile consumerismului, iar felul în care “evoluează” preţurile, mă face să cred că valoarea banului începe să-şi piardă din notoritate – evident, mă refer la pătura socială care-şi rupe nopţile pentru schimbul trei şi se bucură de-o vacanţă, de două ori pe an, în cel mai bun caz.

Acum, intervine, ca un excentric, cu timp la purtător şi arme social constructive, un tip cunoscut pe meleagurile locale, un meşter al reducerilor, omul care a trecut o fugă şi prin emisiunea mea, cel care nu lasă hoţii să fugă, fără să fie filmaţi şi puşi pe youtube şi manager-ul/barmanul care te serveşte c-o bere din plăcere, în Club Extasy din Ploieşti. Despre ce ploieştean este vorba?

sisqo, ploiesti Mihai Nicolae Constantinescu, cunoscut şi sub pseudonimul de Sisqo. Blog nu mai are, dar scrie pe facebook tot ce-i trăsneşte mintea, gândindu-se, sper eu, mai întâi la comunitate şi abia apoi la beneficiile lui. Care e treaba cu acest ploieştean? E pus pe fapte măreţe şi pe negocieri aprinse în plină caniculă, cu brand-uri care musai trebuie să-i ofere reduceri considerabile dacă vine cu gaşca în anumite locuri. Nu e la prima astfel de iniţiativă. Nu am urmărit fenomenul pe viu cu ocazia “Revoluţiei Zăpezilor”, dar garantez şi mă bazez pe insistenţa lui de om descurcăreţ, ce poate aduce un fel de trend local, cu reduceri la diferite magazine, restaurante etc.

Mâine, 4 iulie 2014, va avea loc o nouă escapadă a preţurilor. Discount de 50% la pizza şi patinoar, în AFI Ploieşti. Nu e rea iniţiativa, dar e pentru cei cu mintea destupată şi cu interes pentru partea financiară. Pentru ca lucrurile să meargă conform cu planurile pe care Sisqo şi le-a făcut înainte de culcare, e importantă prezenţa, în număr cât mai mare, a doritorilor de patinaj, deloc artistic şi pizza pentru consum, în limita poftelor culinare.

Sisqo a scris:

CE SPUNETI ? NE ADUNAM IN NUMAR CAT MAI MARE PENTRU A BENEFICIA DE O REDUCERE
NU ESTI OBLIGAT SA MERGI SI LA PATINOAR SI LA 
PIZZA , POTI SA MERGI DOAR INTR-UN SINGUR LOC

PE VIITOR INTENTIONAM SA FACEM SI O IESIRE CU REDUCERE LA CINEMA CITY ! IATA DETALII :

CREATORUL REVOLUTIEI ZAPEZII ITI ADUCE O NOUA SUPER REDUCERE ! (iata evenimente din trecut)
https://www.facebook.com/events/364151700387722
https://ro-ro.facebook.com/events/642538732455035

Prietenii nostrii de la Ploiesti on ice si Pizza Dominium s-au gandit sa ne ofere un discount de 50% asa ca haideti in numar cat mai mare sa profitam de ceea ce ni se ofera!

6 LEI INTRAREA PE PATINOAR / 4 lei copil <12 ani
3 LEI INCHIRIEREA PATINELOR

50% REDUCERE LA PIZZA DOMINIUM
ADICA O PIZZA VA COSTA APROXIMATIV 10 LEI
http://www.pizzadominium.ro/?page=menu&categid=1

La acest tip de distracţie, pe pagina de eveniment, au confirmat până în acest moment, doar 26 de persoane. Sunt sigur că se poate mai mult de atât şi că dincolo de Brazilia şi fotbalul privit de pe canapea, putem să ne prezentăm la această formă de ieşeală, nu pe moca, dar pregătiţi de reduceri.

P.S. Pentru orice alte nelămuriri, în mod urgent, vorbiţi cu Sisqo! Click pe profilul lui de facebook.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: