Vecinu’ şi-a luat bormaşină

Vecinul meu vrea să devină expert în dat găuri, dar, în caz că nu reuşeşte, îmi va scoate peri albi şi cearcăne matinale. N-ar fi rău să-mi vând vecinii zgomotoşi pe MERCADOR şi TOCMAI, la preţ de criză, ca să pot avea dimineţi fără poluare fonică şi psihică. Mă polizează pe creier de zile bune! E vorba de o lucrare serioasă la mijloc. Nu m-am uitat la întreţinere să-i văd restanţele, dar sunt sigur că nu pot avea hac de cojocul vecinului meu cu difuzoarele de la televizor. Vreau să-i ofer o replică splendidă, să-i dârdâie casa şi să-i pice varul de pe tavan. Am nevoie de nişte boxe de mare putere, o piesă zgomotoasă şi un manifest interior. E singura soluţie. Chiar şi la bloc trebuie să existe un respect reciproc, iar ciocănelile astea stupide să se facă cu un acord în prealabil. Vecinul îmi încalcă libertatea şi are impresia că e complet nevinovat! I-am bătut şi în uşa de metal, proaspăt pusă, semn că investeşte cu drag şi spor, dar s-a făcut că nu m-aude. Cu puţină creativitate, voi folosi cuvinte dedicate şi tipărite de-o bună imprimantă, pentru a-i face o poezie locatarului primitiv, născut parcă pentru a produce un sunet de calitate inferioară, pe care ceilalţi vecini îl acceptă (o fi împărţit nebunu’ comisioane când n-am fost acasă?)

Mai în glumă, mai în serios, în timp ce apăs tastele astea învechite, dar totuşi funcţionale, timpanele îmi sunt compromise, iar nervii nu mai au răbdare, încercând să-şi facă dreptate singuri. Pe vremea asta, când toţi se ceartă şi soluţiile sunt înmuiate-n prostie, voi rămâne în note domestice cu nea Turbatu’ şi-mi voi cumpăra căşti antifonice – am înţeles că e vorba de-o adevărată terapie din momentul în care ţi le pui pe urechi!

P.S. Ştie cineva de unde pot tăia curentul pe toată scara? 😀

comments

9 comments On Vecinu’ şi-a luat bormaşină

 • altceva mai interesant nu ai de scris?

 • serios, e extrem de banal ce postezi tu. ceva mai interesant nu gasesti?

  • Serios, dar nu pot să-ţi fac pe plac. Însă, nu te obligă nimeni să-ţi exprimi părerea aici, mai ales dacă sunt lucruri banale. Cred că ar trebui să-ţi “omori” timpul cu ceva esenţial pt existenţa ta. Gen, închide pc-ul şi urcă-te pe-un deal (să nu te-arunci de pe el!). Cu drag, îţi mulţumesc pentru comentariu. În caz că eşti vecinul meu şi îmi ştii blogul. Te admir pentru curajul tău! Hai la uşă!

 • La subsol exista cate un panou respobsabil pt alim cu enerhie electrica pe fiecare parte a scarii…asa ca poti alege sa inchizi lumina doar la un apartament anume daca stii care e siguranta respectiva. E pacat de restul vecinilor. Trebuie sa ai cheia de la subsol dar adaca e bloc f vechimerge si cu o agrafa sau ac de siguranta

 • Eu zic sa-l lasi pe individ pe baterii. Eu asa am reusit sa-l reduc la tacere…nu i-am privat pe ceilalti de curent, ci numai pe el.

 • Cât de lipsit de viață să ajungi încât să scrii despre vecinul tău cu bormașină?
  Chiar nu se întâmplă nimic mai interesant în orașul/comunitatea ta despre care să scrii?
  Am certitudinea că dacă stai să cauți, vei găsi subiecte mai interesante, nu se poate să nu fie ceva mai interesant la tine în oraș, refuz să cred așa ceva!
  Speram să citesc ceva de calitate pe blogul tău, ceva care să mă informeze despre ceva ce nu știam, să citesc ceva interesant, nu ultima banalitate

 • @nevermind Pentru mine e esenţial să scriu despre ceea ce se întâmplă în viaţa mea. Ce să caut? Eu nu caut! Eu trăiesc şi scriu! Îmi pare tare rău că nu te pot mulţumi! O recomandare pentru tine? GOOGLE!

 • Băi, eu nu ştiu de voi, dar mie îmi place ce scrie !

 • 1. lasa-i o somatie cum ca incalca legea 61
  2. daca continua, chemi politia
  3. daca nu se rezolva, ii pui cate o lingurita de ulei pe clanta pana cedeaza

Leave a reply:

Your email address will not be published.