Voiam să scriu pe blog, dar m-a lăsat baltă tastatura

tastatura stricată
Deşi e cu titlu de prezentare, într-un Univers paralel, tastatura mea s-ar putea să arate chiar mai rău!

Tastatura de la laptop nu mai funcţiona de o bună perioadă de timp. Lucrurile au început să meargă prost cu vreo două taste, după care a intervenit şi space-ul în poveste, ca într-un final, brusc, să-mi fac suficient curaj şi să apelez la garanţia pe care o am activă încă vreo doi ani. Deşi e importantă garanţia, nu îmi place să se ajungă la aşa ceva. Produsul trebuie să fie bun şi sa n-aibă probleme în perioada garantată. Totuşi, au fost momente în care am încercat să scriu pe blog sau să înşir două, trei rânduri pe Facebook, dar tastatura m-a lăsat baltă – mi-a creat nervi (draci?) şi-am renunţat!

Între timp, laptopul se află în service, probabil uitat printre sticlele de vin şi bere, că doar a fost Revelionul. Sunt sigur că cineva se va ocupa şi de problema mea, dar, mă seacă aşteptarea asta. Acum, am ajuns într-un moment în care tastez de pe o tastatură “auxiliară”, pusă literalmente peste un laptop care, minune!, încă mai funcţionează, dar nu aşa cum mi-aş dori eu.

Pentru că e început de 2015 şi sunt încă în vacanţă, am început să caut prin online tot felul de produse folositoare pentru laptop, dar şi componente care promit să mărească puterea de procesare a informaţiilor. Am decis ca următoarea achiziţie să fie un SSD (), un fel de hard (HDD), dar cu mult mai bun şi care consumă mai puţină energie. Deşi l-aş fi putut cumpăra în extra reduceri de Black Friday, abia acum am înţeles care îi este aplicabilitatea. De ce o să-mi iau un SSD pentru laptop? Pentru a avea viteze de bootare a Windows-ului de până la zece ori mai mari şi pentru a nu aştepta minute în şir să mi se deschidă o aplicaţie complexă. Sper ca tastatura să se înţeleagă bine cu SSD-ul ce stă să vină, poate mai repede decât laptopul din garanţie – un fel de autoironie cu tentă realistă!

Mi-aş lua şi o tastatură fără fir ca să nu mă mai încurc în atâtea cabluri ce vin şi pleacă, dar eu sper să nu fie nevoie să mai duc laptopul la garanţie, prea curând. Mă gândesc să-mi extind garanţia şi să-mi cumpăr de forţă majoră un , în caz că voi aborda vreun şurub, cândva, pe sub capacul de la laptop! De urgenţă, pentru momentele dure ale vieţii, dau buzna după căutări rapide, mai ales de-i rost pentru ! Ferfeliţă fac tastatura :))! Vă ţin eu la curent, dar nu-mi cereţi priză trifazică!

comments
Share articol: