Votează visul anului 2018 – Generația lui John

top 2018, generația lui John

Visurile tinerilor au ecou! Generația lui John te invită să votezi visul invitatului preferat, zilnic, până pe data de 19 decembrie, pe site-ul emisiunii.

Intră pe generatialuijohn.ro și descoperă cele mai importante visuri ale tinerilor nominalizați, tineri care vor să schimbe lumea, zi de zi. Doar cel mai votat câștigă trofeul și o vacanță în doi, 5 nopți și 6 zile, la mare, în 2019.

Bursa Generația lui John, ediția a 2-a

Pentru elevii de gimnaziu am a pregătit și anul acesta Bursa Generația lui John, bursă educațională oferita în colaborare cu Școala Internațională “Spectrum” Ploiești la care părinții își pot înscrie tinerii. Bursa constă în școlarizare în sistem privat, pentru toți anii de gimnaziu, manuale școlare și uniforme, pentru un singur beneficiar. Valoarea bursei este estimată la peste 11.000 de euro. Dacă ești părintele unui copil de gimnaziu sau care urmează să treacă în clasa a 5-a în următorul an școlar, participă și ai șanse mari să câștigi bursa!

Detalii complete despre visuri, votare, gală și bursă se pot găsi pe pagina de Facebook a emisiunii Generația lui John și pe www.generatialuijohn.ro/top-2018.

Hai la Gala Generația lui John 2018

Marele câștigător va fi anunțat miercuri, 19 Decembrie, începând cu 18:00, în mall Ploiești Shopping City. Evenimentul este public și poți da join aici.

comments
Share articol: