Cum să te voteze cel puţin 500 de prieteni pe zi

top 2018, promovare, voturi

 Visul tău merită cel puţin 500 de voturi pe zi!

Salutare! Acest articol este dedicat celor care sunt nominalizați în topul Generația lui John 2018. Așadar să începem!

Dacă tocmai ai aflat că ești în acest top și vrei să atragi cât mai mulți susținători de partea ta, ține cont de următoarele idei:

1. Informează-te despre mecanismul de votare și înțelege cum anume se votează. În cazul de față utilizatorii pot vota un singur vis/invitat, zilnic, până pe 19 decembrie inclusiv.

2. Vezi de ce ai fost nominalizat și care e miza – în cazul de față se votează visurile, iar dacă te afli în top, atunci votul tău ne-a atras atenția! Spune-le prietenilor tăi că îţi doreşti să ieşi pe primul loc şi vei câştiga inclusiv admiraţia acestora.

3. Utilizează rețelele de socializare pentru a răspândi vestea, însă nu uita că un link “aruncat” la întâmplare nu e suficient. Folosește-ți imaginația și creează o poveste în jurul nominalizării tale.

4. InstaStory-urile sunt la mare căutare, iar link-ul din BIO ar putea să îi trimită pe ai tăi prieteni pe pagina de votare. Aşadar, spor la creat poveşti autentice!

5. Filmează-te și postează. Cu cât e mai atractiv filmulețul, cu atât vei avea mai mult succes. În cazul de față vorbește despre visul tău și de ce meriți să fii tu pe primul loc. Nu uita să incluzi link-ul de votare în postare. Dacă te simţi plini de inspiraţie, fiecare zi poate avea un nou video pe tema asta.

6. Prietenii tăi, cei pe care te bazezi, pot face exact aceleași lucruri ca tine! Dacă îți sunt prieteni, cu un share sigur te vor ajuta. Pentru prietenii strașnice, promovare până la capăt.

7. Fără spam! Spamul doar obosește și ar putea da rezultate doar de scurtă durată, însă tu ai nevoie de voturi în fiecare zi. Da, cei care te-au votat astăzi, te pot vota și mâine.

8. Offline – ieși din casă și socializează. Sigur mai faci niște voturi pe treaba asta! Dacă eşti la şcoală deja te-ai scos! Un share din partea colegilor de clasă va face din tine un învingător.

9. Premii – clar poate da rezultate o idee de genul! Dacă oferi, primești. Totuși, nu gândi departe. Îndulcești-ți prietenii și sigur vor reacționa pozitiv la top.

10. Vezi ce face concurența! Dacă sunt alții mai buni, putem învăța de la ei și putem pune în aplicare și noi.

Spor la voturi şi ne vedem la gală, în Ploieşti Shopping City, pe data de 19 decembrie.

comments
Share articol: