10 lucruri pe care trebuie să le ştii, înainte de a merge la patinoarul din AFI Palace Ploieşti

patinoar afi ploieşti
Imagine din weekendul ce tocmai a trecut. Patinoarul pare suficient de liber pentru distracţie, iar cei mici se simt bine în compania părinţilor.

Nu dau cu biciu în ideea asta cu patinoarul, ci încerc să prezint în următoarele rânduri, într-un mod cât se poate de constructiv, 10 chestii de care e musai să ţii cont, atunci când te decizi să mergi la patinoarul din mall-ul AFI Palace Ploieşti. După cum urmează, fără supărare, ci cu băgare de seamă, etalez:

1. Dacă eşti la început de drum pe patine, nu ai ce căuta în weekend pe patinoar! Doar nu vrei să arăţi caraghios în îmbulzeala creată de profesioniştii care se opresc brusc, doar aşa, ca să-ţi facă-n ciudă că ei pot şi tu nu!

2. Pregăteşte-te să cazi şi eventual să nu ai telefonul prin buzunare.

3. Porneşte de la premisa că oricum, patinoarul e mic şi distracţia e limitată.

4. Nu te supără pe cei care par experţi, deşi intră în tine cu viteză şi uită să zică un pardon, măcar!

5. Nu-i judeca pe iresponsabilii părinţi ce-şi lasă copiii de nici 10 ani, fără cască de protecţie, pe patinoar!

6. Sunt unii care, datorită experienţei şi plictiselii de moment, navighează pe internet, direct de pe patine, pironiţi în mijlocul patinoarului. Tu poţi mai mult! Patinează, pur şi simplu! Lasă Wi-Fi-ul pentru mai târziu!

7. Preţul unei sesiuni pe patinoar e de doar 14 lei cu tot cu patine, în luna februarie. Ce-i ieftin, cu siguranţă nu-i bun! Patinele sunt groaznice, stau prost în picioare, nu sunt bine ascuţie (nu toate!) şi îţi taie pofta de orice!

8. Dacă vrei să-ţi placă cu adevărat, ia-ţi o pereche de patine! Nu-s scumpe, iar lucrurile se schimbă radical, în bine! []

9. Patinoarul de la AFI nu e patinoarul Olimpia. Sunt două locuri de distracţie complet diferite. Aşadar, comparaţiile nu’şi au rostul! Dacă insişti, îţi faci nervi degeaba!

10. Vino cu prietenii!

comments
Share articol: