Piticu fără ochelari, în Generaţia lui John

Piticu în Generaţia lui John
Aşa arăta Piticu fără ochelari, imediat după emisiunea “Generaţia lui John”, difuzată pe postul local de televiziune, Prahova Tv.

Tot ce auzisem de rău despre Piticu, s-a dus la vale! Nu-i de rău, e de bine! Gen, nu tot ceea ce se aude prin blogosferă e adevărat. Faptul că Piticu, cunoscut în buletin şi sub numele de Cristian Dorombach, este un blogger de succes, se datorează în primul rând, din punctul meu de vedere, faptului că munceşte şi adaugă conţinut în fiecare zi, pentru publicul lui, încă din anul 2005. E adevărat, are mult timp la dispoziţie, mai ales acum, când blogul este singura lui ocupaţie stabilă. Replică? “Joburi, joburi, joburi! Mii de joburi!”

Piticu, în culise, nu mi s-a lăudat cu faptul că are un blog citit de peste trei mii de utilizatori, în fiecare zi, ci cu isprava lui de a scăpa de ochelari. Cum e Piticu fără ochelari? Fanii lui ar spune că e ceva mai tânăr decât în pozele de-acum 2, 3 ani, doar că o criză a bărbatului trecut de 30 de ani l-ar putea motiva suficient de tare încât să-l facă’n texte şi pe Răducu, cel cu F. emoţional! Piticu e destul de ameţit, la propriu, motiv pentru care stă cu picăturile de ochi la purtător.

Piticu e educat şi, credeţi-mă!, zâmbesc când spun asta. Când râde, pare că îşi pune amprenta asupra timpanelor mele. Râsul lui Piticu e parte din brandul personal şi nu ştiu dacă să pun un 21 însoţit de radio sau nota 10 pentru ideea de a se face auzit, atunci când toţi par că’s cu mintea-n altă parte. Piticu e pozitiv, chiar dacă online-ul e rupt offline!

În emisiunea “Generaţia lui John”, Piticu a vorbit despre succesul în blogging şi comunicarea online. N-am fost nici Turcescu, nici Bendeac şi nici vreun hater care trebuia să-l întindă, timp de 50 de min, pe pâine. Am fost eu, acelaşi, curios să scot untul din el şi să arăt că şi pe local poate da cuvinte mari, nu margarină cu dulceaţă. Piticu şi-a făcut un selfie în direct, dar admiratoarele au susţinut că incă n-au înţeles ce-i ăla un landscape şi că vor detalii în privat. Pe verticală?

Piticu, la Prahova Tv, în emisiunea Generaţia lui John

comments
Share articol: