Câştigă-ţi biletul la 11even experiences din Ploieşti şi descoperă oameni frumoşi

oameni frumosi si povestile lor, 11even experiences ploiesti 2015
Imagine reprezentativă care ilustrează experienţa 11even experiences.

Unul dintre cele mai importante evenimente ce are loc pentru a doua oară în Ploieşti este 11even experiences. Pentru cei care nu cunosc conceptul, vă pot spune pe scurt că este vorba despre o experienţă socio-culturală din care fiecare participant culege cele mai bune poveşti. Şi de această dată, publicul va avea parte de 11 oameni frumoşi şi dornici să-şi expună momentele cheie ale vieţii, momente care ar putea provoca declicul în rândul celor prinşi în aventura 11even.

 

Când are loc 11even experiences 2015 în Ploieşti?


Aflat la ediţia cu numărul 2 în Ploieşti, 11even vine şi de această dată, alături de 11 speakeri (oameni frumoşi şi poveştile lor), pe data de 14 mai, începând cu ora 17:30, în Sala Europa a Consiliului Judeţean Prahova, Palatul Administrativ, intrarea H  (B-dul Republicii, Nr. 2-4, Ploieşti). Dacă încă nu ţi-ai luat bilet, e timpul să te grăbeşti. Eşti pe ultima sută de metri, iar experienţa merită din plin! Informaţii despre modalitatea de înregistrare şi plata biletului poţi descoperi aici.

 

Cum poţi intra în posesia unuia dintre cele 3 bilete gratuite la 11even?


Am 3 bilete la 11even experiences din Ploieşti, categoria standard, de oferit! Dacă vrei să intri în cursa pentru câştigarea biletului de intrare către cele 11 poveşti de viaţă, iată ce ai de făcut:

  • postează un comentariu la acest articol în care expui pe scurt un om frumos pe care l-ai cunoscut sau pe care ţi-ai dori să-l cunoşti;
  • acordă share acestui articol pentru ca toţi prietenii tăi să afle despre acest eveniment din Ploieşti;
  • completează corect e-mail-ul tău, pentru a te putea contacta în caz de câştig;

Concursul este valabil până la data de 12 mai 2015, ora 21:00, urmând ca ulterior să anunţ cei 3 câştigători! Baftă!

 

La ce să te aştepţi de la 11even experiences 2015 din Ploieşti?


Dacă te interesează evoluţia ta personală şi dacă vrei să ai parte de poveşti motivaţionale, atunci evenimentul îţi este dedicat. Vei avea oportunitatea să-i cunoşti pe cei mai îndrăgiţi dintre oamenii de succes ai Ploieştiului şi vei depăşi graniţele impuse de societatea, pentru mai mult şi mai bine, alături de speakeri ce-au reuşit în carieră, aplicând reţete neconvenţionale şi muncind cu pasiune.

 

UPDATE: Iată care sunt cei 3 norocoşi:

Anca Plăcintă, Andreea Oancea şi Răzvan! Felicitări pentru implicare, dar mai ales pentru curajul de a da curs acestei provocări. Veţi descoperi cel puţin 11 oameni frumoşi şi poveştile lor. Vă rog să reveniţi în cel mai scurt timp cu un e-mail la contact[at]johncristea.ro pentru confirmarea premiului. Aştept un număr de contact din partea voastră pentru informaţii suplimentare. Ne vedem la 11even!

comments
Share articol: