Fetelor, uitaţi-vă la tipul ăsta! Seamănă cu ce-aveţi voi acasă?

Pentru că nu mă aflu în posesia unor muşchi de elită, care să iasă din haine şi să ţipe în mod atractiv către orice domnişoară ce-şi înşcenează singurătatea, dar mai ales pofta de viaţă, cred că a venit timpul să vă spun ce reclamă de la tv mă sâcâie în ultima vreme. Din capul locului recunosc că reclama poate fi frustrantă atât pentru casnica ce nu ştie s-aprindă aragazu’, cât şi pentru bărbatul burtos de-o vreme bună, dar care produce bani şi fantezii exagerat de colorate, îngenunchiate de la prima flotare.

În reclamă apare un domn bine pus la punct, individ ce nu poate arăta altfel, decât ca în reviste, exact aşa cum orice femeie şi-ar dori s-arate soţul/amantul/aventura vieţii. Old Spice e brand-ul care promite să-l facă pe orice bărbat să devină feroce în cel mai pozitiv sens, înainte să stea călare pe-un cal alb, la bustul gol şi să cucerească litoralul românesc – scump, dar plin de oferte.

Să mă dau cu spray e poate ultimul lucru ce-mi vine în minte, însă, brandul promite şi un puternic (danger zone!) , pregătit s-atace vara încediară şi să lase loc de-o discuţie siropoasă. Fetelor, uitaţi-vă la tipul ăsta! Seamănă cu ce-aveţi voi acasă? …, urmează clipul:

E timpul să miroși ca un bărbat adevăratIa o oglindă. Uită-te la tine. Apoi la acest video. Apoi iar la tine. Apoi apasă pe butonul de “share” și demonstrează că miroși ca un bărbat adevărat.

Posted by Old Spice Romania on Tuesday, March 31, 2015

comments
Share articol: