4 zile de autonomie a bateriei cu Samsung S6 Edge

baterie s6 edge
După 4 zile de utilizare a telefonului Samsung S6 Edge, bateria încă mai are 19% autonomie, cu o estimare de funcţionare rămasă de aproximativ 10 ore.

S6 Edge, telefonul anului 2015?

Am tot pândit telefonul Samsung S6 Edge, să văd dacă e bun, dacă-şi face treaba şi dacă-şi merită banii. Cum iubita mea a intrat în posesia acestui telefon inteligent cu margini rotunjite, am zis că n-ar fi rău s-adaug o scurtă părere despre un telefon de top, poate chiar telefonul anului 2015, mai ales că l-am testat fără milă :D.

Telefonul e scump din punctul meu de vedere, dar pentru un utilizator premium, care depinde de telefon la tot pasul, e exact ce trebuie. E feminin, mic şi uşor, dar dă senzaţia că-l scapi din mână în orice moment. Da, are nevoie de o husă, deşi aspectul are de suferit în acest caz. Face senzaţie printre prieteni, deşi sper că s-a fumat treaba asta, iar motivul achiziţiei a ajuns să aibă legătură cu utilitatea produsului.

Face poze mai bune decât DSLR-ul meu, iar pe timp de seară, diafragma lentilei se deschide până la F 1.9. E bun pentru selfie cu gaşca, dar şi pentru imagini de calitate din vacanţă. În fond e vorba de un telefon care trebuie să-şi facă treaba şi să se audă bine în conversaţii. Apelurile HD sunt convingătoare atât pentru posesor, cât şi pentru interlocutor. Se comportă excelent în aplicaţii cu un consum ridicat de resurse şi deţine toţi senzorii pe care un telefon de top îi poate visa.

Cât ţine bateria la Samsung S6 Edge

De fapt, singurul motiv pentru care scriu despre telefonul Samsung S6 Edge este legat de autonomia bateriei. Este punctul forte al acestui telefon! Deşi la început de drum, după al cincilea ciclu de încărcare, telefonul are o autonomie de 4 zile. Exact! 4 zile de autonomie a bateriei! Bateria telefonului S6 Edge ţine 4 zile. Deşi pare incredibil, imaginea nu este modificată! Pentru generarea acestui raport, utilizatorul, în cazul de faţă iubita mea, a folosit telefonul în mod normal, fără a economisi bateria, folosind atât datele mobile, cât şi reţelele Wi-Fi pentru a naviga pe internet. Telefonul nu a fost închis pe timp de noapte şi nici nu s-a folosit modul Ultra Power Saving Mode pe parcursul întregii sesiuni de testare.

Am şi eu telefon cu neuroni… dar îl încarc în fiecare seară!

Concluzia e că merită şi d-aia îl recomand!

>><<

comments
Share articol: