5 ani de DigiPedia.ro, 11 redactori şi mulţi ani înainte!

digipediaAr trebui să-i urez la mulţi ani lui Dragoş, dar se pare că în spatele proiectului digipedia, se ascund deja 11 oameni care redacteză informaţii pertinente în fiecare zi, de fix 5 ani. Pentru cei care au nevoie de informaţii din zona tehnologiei, pot uita pentru o vreme de Buhnici, tocmai, pentru a gusta alternativa şi a da o notă ceva mai relevantă, unei plaltforme care generează un trafic de calitate. Nu mult şi prost, ci bun şi cu stil!

De 5 ani de zile, digipedia este un blog de tehnologie pus pe picioare de “fostul” Haotik, omul care dacă se supără prea tare pe România, face el o alta, mai bună decât orice film SF (Gravity?). Nu ştiu dacă se lasă cu cinste, şampanie sau alte torturi supraetajate, pentru toţi cititori blogului, însă, am înţeles că există un concurs cu premii în valoare de 500 de RON. Cititorii sunt întrebaţi ce telefoane au utilizat în ultimii 5 ani? Informaţii despre concurs, se regăsesc aici.

Ce e de apreciat la proiectul DigiPedia? Că nu se lasă învins de traficul intens de pe acest sector, că sunt implicaţi mulţi tineri, remuneraţi cu juma’ de normă în proiect şi că Dragoş vrea să aducă site-ul în top până la finele anului 2015! Eu îi urez succes şi promit să citesc mai des noutăţile, direct de pe digipedia!

Dacă vreţi să fiţi la curent cu tot ce se întâmplă în zona IT, blogul aşteaptă interacţiune şi pe pagina de FB.

P.S. De când începeţi să scrieţi şi voi cu ş, ţ, î, ăăăăă? 🙂

comments
Share articol: