Degeaba ai prezervative, dacă-ţi ia un an să desigilezi cutia!

Deşi nu mă aflu la prima cutie de prezervative pe care o desigilez, vă mărturisesc că ultima experienţă în acest sens m-a pus pe treabă complicată. Pentru a desigila o cutie de prezervative, mi-au trebuit aproximativ 60 de secunde. Nu am fost gentil, dar nici n-am bruscat ambalajul. Pur şi simplu, cutiile de la Durex sunt prea sigure. Atât de sigure, încât s-ar putea ca mulţi să renunţe la ele, înainte să le folosească!

Ca să ne ferim de boli, dar şi de o eventuală sarcină, prezervativele sunt recomandate chiar şi de către ginecologi. Cei mai mulţi dintre cunoscuţii mei mi-au afirmat că prezervativul e o chestie jenantă în actul sexual şi că plasticul intervine exact la finalul poveştii, în cel mai fericit caz. Bun! Am înţeles şi lucru acesta! Dar dacă la finele momentului nu găseşti prezervativul sau cutia e prea bine sigilată, ce faci?

Din lipsă de ocupaţie? Nu! Din pură plăcere, am “dezvoltat” o soluţie simplă şi utilă pentru orice cuplu, pentru a scăpa de această problemă delicată! Aşadar, imediat după ce-ai cumpărat cutia de prezervative, nu uita s-o desigilezi, să scoţi un prezervativ din cutie, dar doar pe jumătate. Astfel, vei avea la îndemână un prezervativ, fără bătăi de cap! Această practică îţi schimbă percepţia faţă de prezervativ şi îţi conferă un timp mai scurt de la a gândi la a face! Da, e absolut normal să utilizezi prezervative, mai ales la început de relaţie! Acum, dacă “ascundeţi” cutia de teama nimănui, e egală cu zero sugestia mea!

Iată şi imaginea invenţiei mele, fără brevet şi cu intenţie de răspândire:

cutie utila de prezervative
Imaginea ilustrează felul practic în care ne putem pregăti o metodă contraceptivă, pentru a nu pierde timpul. Degeaba ai prezervative, dacă-ţi ia un an să desigilezi cutia!

Te întrebi cât costă o cutie de prezervative? Răspuns: verifică preţ acum

comments
Share articol: