Eşti un angajat sedentar? Pune-ţi în “cc” angajatorul şi dă vestea prietenilor tăi!

angajat sedentar, 7card
Imaginea ilustrează felul în care cele mai multe locuri de muncă se desfăşoară în faţa unui calculator. În astfel de cazuri, statul la birou, dăunează grav sanătăţii angajatului.

Dacă de luni până vineri eşti prins de un scaun şi simţi că lucrurile nu sunt bune atunci când arunci un ochi către cântar, cu siguranţă te-ai gândit să faci mişcare şi să dai burta aia jos sau pur şi simplu, să te menţii în formă. Cei mai mulţi au rămas la stadiu de cercetare şi proiectare, încă. Cum timpul e scurt, iar sala de fitness la care ţi-ai făcut abonament e cam departe de tine, s-ar putea să ratezi cele mai importante şedinţe de aerobic sau de tras de fiare, optând pentru a merge în oraş cu prietenii, la un fast-food delicios, până la următorul task ce te-aşteaptă în Inbox.

Andrei Creţu şi Iulian Cîrciumaru, sunt doi tineri antreprenori care au pus bazele business-ului 7card acum mai bine de 2 ani, atunci când au decis că lucrurile trebuie să tindă către mai mult sport, indiferent de domeniul de activitate, la un preţ cât mai accesibil.

Pe scurt, 7card îţi oferă în prezent accesul în peste 100 de săli de fitness contra unei sume modice de aproximativ 100 de ron/lună, în funcţie de piaţă şi de negocierea pe care 7card o poartă cu angajatorul tău. Pentru a avea acces la 7card, angajatorul este cel care trebuie să implementeze acest sistem în companie, pentru a recompensa angajaţii prin mişcare. Tu, de unul singur, nu ai nicio şansă. Aşadar, poţi face mişcare alături de colegii tăi preferaţi, doar cu acordul şefului :).

Printre cele mai importante săli de ars calorii din Ploieşti, care au înţeles şi acceptat acest mecanism marca 7card, se enumeră: Moving Express, Gold Gym, Freeline Fitness, MaxGym Club şi Fitness Club Nico. E un început glorios pentru cei care vor să încerce toate sălile din Ploieşti cu un sigur abonament lunar către 7card. Poţi face bandă, te poţi relaxa la piscină, apoi te pui pe tras de haltere, ca într-un final să înoţi până la epuizare, cu un singur card (nu neapărat în ordinea asta!).

7card are deja mai bine de șase mii de utilizatori care se bucură de beneficii cu ajutorul angajatorilor care au înţeles cât de importante sunt aceste bonificaţii. Mai mult de atât, 7card poate fi utilizat şi în afara Ploieştiul, gen când eşti în deplasare, fără alte costuri. Un singur card şi toată distracţia pentru tine şi prietenii tăi!

Ce trebuie să înţeleagă angajatorul tău? Că va avea angajaţi relaxaţi, care vor veni cu drag la locul de muncă şi că va “suporta” o creştere a productivităţii. Atenţie! Cardul poate fi plătit parţial sau integral de companie, iar în unele dintre cazuri, angajatul cotizează serios pentru a beneficia de acest card exclusivist.

Informaţii detaliate despre 7card, aplicaţia mobilă şi sălile de sport care beneficiează de acest serviciu, găsiţi aici.

comments

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer