Cum să fii o femeie absolut fabuloasă?

Ele sunt Diana Enciu şi Alina Tanasă, două blogăriţe de fashion, venite direct din Bucureşti pentru a vorbi despre tendiţele în materie de vestimentaţie pentru sezonul primăvară-vară 2015, în Ploieşti Shopping City, Absolutely Fabulous #selfie
Ele sunt Diana Enciu şi Alina Tanasă, două blogăriţe de fashion, venite direct din Bucureşti pentru a vorbi despre tendiţele în materie de vestimentaţie pentru sezonul primăvară-vară 2015, în Ploieşti Shopping City. Absolutely Fabulous #selfie

Nu e o minciună şi nici n-ai dat de vreun text motivaţional care în final îţi va da cu virgulă. E o chestie simplă şi mişto, pe care mai toate femeile ar trebui s-o experimenteze, clipă de clipă, între un selfie pentru fani şi două guri de cafea, atunci când speră şi reuşesc să atragă toate privirile.

Zona de fashion e un fel de roată care se tot învârte, uneori se blochează, iar în cazurile excepţionale, se rupe-n bucăţi şi se reface – un fel de rebranding pe butuci, dar cu intenţii fără graniţe. Acu’, mai tot omul ştie, mă refer la cel pus la patru ace, că ciclicitatea modei e cea care ne permite să amestecăm cultura vestimentară, pentru a adăuga un plus de culoare în fiecare port. Femeia, să rămâna ea, aşa cum se ştie în oglindă, naturală, şi goală după duş. Vestimentaţia trebuie doar să-i accesorizeze frumuseţea! Ce simplu pare!

Problema? Spiritul de turmă este un elegant mod implementat poate şi de vremurile comuniste, pe care femeia îl urmeză pentru a nu da greş  şi pentru a putea să-şi privească fanii de pe piedestal, pozând fără grijă, chiar şi când inteligentul telefon a rămas fără baterie (unde nu-i libertate, e iluzie, clar!). Femeia e pregătită pentru următorul cadru, doar că straiele nu’i sunt aproape de caracterul ce i se plimbă prin vene, nervos şi cu reacţii adverse (tensiune ridicată?). Fără atitudine, femeia e mai goală ca niciodată! Şi nu, nu suntem pe o plajă de nudişti (ce-i cu graba asta pentru soare!?)

Textul n-are nevoie de intervenţia unui medic avizat pe motive emoţionale ori florale, ci de un refresh al lucrurilor din sertare. Nimic vulgar n-are trebui să se perindă prin faţa celor care apreciază culorile, contrastele, dar mai ales mesajul portului ales. Să fii în centrul atenţie poate fi o noţiune abstractă. Unde reducerile sunt colosale, mai ceva ca bobul de orez, acolo puhoi feminin se porneşte în lupta pentru a prinde tot ce-i mai bun pentru sezonul de primăvară-vară. Nimic rău în a combina noul cu vechiul, dar tot mai trist devine peisajul fashion, atunci când manechinul expus e cel ce deschide apetit pentru uniformitate! Femei frumoase, zâmbiţi, dar nu toate la fel!

Cum poate deveni orice femeie absolut fabuloasă? O să ziceţi că-i reclamă şi că m-am înţeles cu domnişoarele din imagine, însă ţin să vă surprind în mod plăcut şi să vă spun că educaţia vestimentară se tot predă pe blogurile scrise cu dragoste pentru modă, ce inspiră la fiecare pas, chiar şi peste hotare! În caz că n-aţi auzit de Diana Enciu şi Alina Tanasă, vă avertizez că merită să luaţi notiţe virtuale, de aici.

Visited 2 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: