Mădălin Ivan chiar vă zâmbeşte! #alaturidemadalin în continuare

alături de Mădălin
El este Mădălin Ivan, un tânăr curajos care luptă alături de voi, în continuare, pentru a-şi recăpăta viaţa răpită de leucemie. #alaturidemadalin

Am aşteptat să se termine “scandalul” cu Mihaela de prin blogosferă, ca să-mi permit să vă spun noi informaţi despre Mădălin Ivan. Cum, nu ştiţi cine e Mădălin Ivan? E tânărul despre care am tot vorbit pe la tv, pe blog, dar mai ales cu oamenii dragi, faţă-n faţă, atunci când am avut ocazia. Vineri, conform extrasului de cont, Mădălin avea donaţii în valoare de 3 miliarde şi ceva, în banii vechi. Până la suma de o sută de mii de euro, mai e ceva drum de bătătorit, dar veştile sunt bune, mai ales că Mădălin are şi un donator din familie.

Mă bucur că l-am întâlnit pe Mădălin Ivan în carne şi oase, în faţa ochilor mei. Mădălin reprezintă o lecţie de viaţă pentru noi toţi, un om care luptă şi zâmbeşte. Acel tip de om care ar face orice, mai puţin să se vaite. Nu se simte singur nici măcar un moment, chiar dacă este nevoit să stea cu săptămânile, singur, prin spitale, în camere sterile. Doar internetul îl poate ajuta în acest sens, pentru a fi în contact cu oamenii care-i sunt alături, fie şi de la distanţă. Pe mulţi dintre cei care au donat, Mădălin nu-i cunoaste, dar le mulţumeşte atunci când are ocazia. Mădălin spune că nu e necesar să treci prin durere ca să te bucuri de viaţă. Deşi lucrurile sunt logice şi practice, ne încăpăţânăm să ne lovim cu capul de pragul de sus şi să suportăm consecinţele!

Am înţeles că la televizor lucrurile s-au văzut ceva mai dramatice decât m-am gândit iniţial. Dar, pentru cei care nu cred, să ştiţi că Mădălin chiar zâmbeşte. A nu se uita faptul că Mădălin are şi emoţii, ca orice tânăr!

Îţi mulţumesc Mădălin pentru faptul că exişti. Te rog pe această cale să nu încetezi din a inspira oamenii din jurul tău!

#alaturidemadalin în continuare!

Contul: RO75BRDE300SV08302523000

Titlular: IVAN MĂDĂLIN CONSTANTIN

comments
Share articol: