Aparat foto Canon EOS 40D, grip şi obiectiv. DSLR la super preţ!

M-a sunat un prieten şi mi-a spus că îşi vinde din echipamentul foto pentru că are nevoie de bani urgent. O şansă unică de a achiziţiona un aparat foto DSLR la un preţ incredibil. Important este, nu doar preţul, ci şi starea excepţională în care produsul se afla.

Este vorba de un Canon EOS 40D care are la activ mai puţin de 15000 de cadre, fără urme vizibile de uzură, bine îngrijit şi perfect funcţional + un obiectiv Canon 28-80mm. Body-ul vine însoţit de grip original cu doi acumulatori Canon,  curea autentică, cutie, manual de instrucţiuni, flitru UV şi card de 4GB. Un adevărat pachet pentru un amator, dar şi pentru un profesionist în ale fotografiei aflat la început de drum. Calitatea este garantată, iar produsul poate fi verificat în amănunt în oraşele Ploieşti şi Câmpina.

1800 RON este preţul pentru acest pachet. O sumă mică pentru un echipament pe care, în mod normal nu-l găseşti mai jos de 500 de euro. Pentru informaţii suplimentare puteţi lăsa un comentariu, iar eu vă voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

UPDATE: S-a vândut!

comments
Share articol: