Pâinea noastră cea de toate zilele, mai scumpă cu 20 de bani

Nu obişnuiesc să consum pâine în alimentaţia mea zilnică şi sunt mai învechit atunci când vine vorba de actualizarea preţurilor din imediata apropiere a casei mele. În această dimineaţă, am fost  să-mi cumpăr o pâine de la brutărie. Am pregătit o bancnotă de un leu, dar mi s-au mai cerut încă 20 de bani. Explicaţia? Pâinea s-a scumpit. În Ploieşti pâinea se găseşte la preţul de 1 leu şi 20 de bani bucata, asta în condiţiile în care seceta a minimizat producţia de grâu.

Nu îmi place pâinea pe care o găsesc la brutărie. Se întăreşte repede, nu o găsesc caldă şi e prea pufoasă. Un amic mi-a spus să evit pâinea de la brutărie. De ce? Motivul este conţinutul ridicat de e-uri din pâine şi neglijenţa angajaţilor faţă de anumite standarde de calitate. Nu garantez pentru această informaţie, dar nici nu recomand consumul excesiv de pâine.

 Aleg să consum pâine French Toast din mai multe motive:

– preţul pâinii a rămas acelaşi

– are un termen de valabilitate convenabil

– am regăsit gustul care contează

– nu conţine e-uri şi conservanţi

– este ambalată corespunzător

– sunt prima fiinţă umană care atinge produsul finit

O pâine French Toast costă 5 lei şi mă ţine o săptămână. Concluzie? Fac economie şi mă hrănesc şi sănătos!

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Share articol: