Retro e la modă. Aparat foto digital Fujifilm FinePix X10, 12MP

Sunt abonat la fluxul de informaţii venit din partea Emag şi îmi place să fac cunoştinţă cu oferte tot mai tentante. Când vine vorba de tehnică foto şi aparatură foto, încep să caut cel mai bun preţ şi o livrare rapidă. Pe piaţa online, DSRL-urile au impact către un public larg, dar când vine vorba de alegerea unui compact, detaliile sunt esenţiale.

 Compactul Fujifilm FinePix X10, arată ca un aparat vechi de colecţie pe care deja s-a aşternut praful, chiar dacă te numeşti pasionat de fotografie. Această cameră foto a împrumutat design-ul retro şi a încorporat o tehnologie avansată ce aduce creativitatea în mâinile utilizatorului. De fel, un aparat compact nu-ţi poate satisface multe dintre dorinţele fotografice, dezamăgind prin calitate şi compoziţie.

Aparatul foto digital Fugifilm FinePix X10 este însoţit de un senzor de  tip  CMOS EXR de 12.0 MP, cu numeroase presetări şi filmare HD la 1080p. Cu un astfel de compact este imposibil să rămâi neobservat. Cât tine de preţul acestei camere foto, este suficient de piperat cât să fii tentat să alegi un DSLR ieftin şi să-ţi faci treaba cu el.

Pentru pasionaţii de aparate foto vechi, dar care îşi doresc şi tehnologie incorporată, acest aparat este alegerea corectă, mai ales dacă nu vreţi să vă aglomeraţi bagajul cu tot felul de instrumente speciale pentru fotografie.

Cu un trepied şi un parasolar, acest compact îţi poate uimi imaginaţia! Şi da, retro e la modă!

comments

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer