Aplicaţia Jerry’s Pizza

Aplicaţie pentru pizza. Aveam nevoie de aşa ceva şi nu cred că aş fi scris despre, dacă nu mă convingea din prima funcţionalitatea sistemului implementat. În era tehnologiei e necesară rapiditatea cu care informaţia este trimisă şi gestionată, pentru ca totul să funcţioneze ca pe roate. Am descoperit-o în Google Magazin, dar asta nu înseamnă că cei cu Iphone la purtător nu pot găsi în App Store aplicaţia pentru pizza. Menţionez că aceasta nu este un advertorial, nu am fost plătit pentru a scrie despre aplicaţia Jerry’s Pizza, ci sunt un client mulţumit care răspândeşte această experienţă plăcută. Aşadar, da, am comandat cel puţin o pizza în viaţa mea de la Jerry’s Pizza.

aplicatie jerrys pizza

Aplicaţia Jerry’s Pizza

Deşi, cred că lumea o caută pe Google, gen aplicaţia jerrys pizza, funcţionează foarte simplu. Imediat după descărcare şi instalare, poţi să-ţi comanzi ce doreşti, să ştii care este preţul pe care-l plăteşti şi să trimiţi comandă, evident, nu înainte de a completa un formular special cu datele despre zona în care vrei să fie livrată pizza. Poţi salva adresa de livrare, pentru a nu sta să butonezi telefonul prea mult, iar dacă ţi-ai alcătuit un anumit “meniu”, renunţi la chinul “ce să comandăm” şi te foloseşti de sugestiile pe care tot tu ţi le-ai setat din istoricul de comenzi. Cei de la Jerry’s Pizza au şi alte preparate, nu doar pizza. Nu e pizza cel mai sănătos aliment, dar se poate opta pentru o salată care merge de minune pentru un înfometat prins în “chinurile” nopţii. Nu recomand consumul de alimente pe timp de noapte, dar aplicaţia oricum funcţionează, fără să ţină cont de oră.

Brand-ul se află într-o continuă dezvoltare, iar în Bucureşti, spre exemplu, comenzile continuă până la 4 dimineaţa. Pe zona locală, Ploieşti, lucrurile merg bine şi ţin să felicit şi “centrala” care, sper să nu fie înlocuită complet de aplicaţia mobilă pentru pizza.

La final de recenzie pe scurt, pun în balans şi o bilă neagră, dar care se explică pe alocuri. Preţurile sunt piperate în comparaţie cu piaţa, dar calitatea este ireproşabilă. Se poate achita şi cu cardul, la primirea comenzii, iar veştile bune continuă să apară în lumea asta pofticioasă. Aş putea afirma faptul că Jerry’s Pizza este cea mai bună pizza din Ploieşti.

comments
Share articol: