Au ăştia de la Sky Pool Păuleşti o apă bună la chiuvetă :)

apa de la chiuveta
Vreau să se-nţeleagă foarte clar! Aştia de la Sky Pool nu au baterii d-astea aşa moderne la baie, iar imaginea e luată de pe ‘net din motive clare de bucurat ochiu’!

În timpul săptămânii, că-i mai ieftină intrarea, dar mai ales pentru că s-a tot anunţat soarele sus pe cer, fără nori plini de precipitaţii, am reuşit s-ajung la Sky Pool Păuleşti. Piscina are apă bună, mirosul de clor n-are rost să-l aduc în dicuţie, publicul e cu bun simţ, iar berea e criminal de rece şi scumpă – la draf, 400 ml mi-au scos din buzunare 9 lei. Unii ar spune că-i bună şi apa de la chiuvetă, mai ales dacă e lăsată pe rece, nu ca în ceilalţi ani, atunci când trebuia să ai bani ca să-ţi hidratezi trupul ars de soare, că la baie totul era pe cald – business opărit!

Şezlong, prosop, umbrelă, servire cu delay şi wi-fi cât te ţine telefonul să navighezi (astea’s beneficiile generale pentru preţul  de 25 ron, din timpul săptămânii, la Sky Pool). Ai de toate la ăştia! Dacă e prea cald şi te apucă doru’ de-amor, hotelul te-aşteaptă şi te răsfaţă. Nu’s multe de criticat, dar preţul berii continui să cred că ar putea să-l lase ceva mai jos, ca să fie toată lumea mulţumită, inclusiv eu, individ venit de la oraş, fără fiţe, dar cu intenţii… bune.

A, şi ar mai fi o veste bună! Parcă s-au mai detensionat cocalarii! Sunt tot mai puţini şi mai civilizaţi! Cui să-i mulţumesc?

comments
Share articol: