Selfie cu cele două prahovence care au luat media 10 la bacalaureat

Sunt mândru posesor de selfie cu cele două prahovence care au luat nota 10 pe linie la bacalaureat 2015. Selfie cu Diana Niţă şi Iulia Şerban!
Sunt mândru posesor al unui selfie cu cele două prahovence care au luat nota 10 pe linie la bacalaureat 2015. Selfie cu Diana Niţă şi Iulia Şerban!

Motivul pentru care redactez acest text e pentru a bate fieru’ cât încă e cald! Cele două prahovence care au luat media 10 la bacalaureat merită toată atenţia în următoarea perioadă. În partea stângă e Diana Niţă, iar în partea dreaptă e Iulia Şerban.

Performanţa celor două tinere este una greu de atins, în condiţiile în care, la nivel naţional, anul 2015 a adus doar 63 de norocoşi cu media 10. Şi cum norocul se pregăteşte în ani, Diana şi Iulia au colaborat bine cu sistemul educaţional şi-au înţeles că rezultatele şcolare sunt importante pentru prezent, dar mai ales pentru viitor. Hai să nu le stricăm planurile şi nici aşteptările!

Nota zece la bacalaureat merită să fie o titulatură pe care tinerii să o poată gestiona şi utiliza spre beneficiul lor. Mai durează foarte puţin până când cele două tinere vor fi uitate de o următoare ştire şocantă sau cutremurătoare. E necesar să existe o departajare corectă între un tânăr cu media 9,80 şi unul cu media 10.

Cum ar fi ca toţi cei 63 de tineri cu media 10 să se întâlnească într-o tabără de vară pentru a participa în scop educativ la tot soiul de cursuri absolut gratuite? Cum ar fi să li se asigure un loc de muncă după terminarea studiilor superioare? Cum ar fi să aibă un buget alocat pentru studii? Cum ar fi…

Cei care sunt la putere n-au de ce să stea cu mâinile-n sân, ci trebuie să se implice în viitorul tinerilor care merită tot respectul din partea noastră, a tuturor. Nota 10 la bacalaureat nu le spune nimic angajatorilor pasionaţi de cifre şi atât. Hai să-i promovăm şi să le garantăm succesul profesional!

+ emisiunea cu prahovencele de nota zece

comments

1 comments On Selfie cu cele două prahovence care au luat media 10 la bacalaureat

Leave a reply:

Your email address will not be published.