A fost nebunie în weekend! Despre cuplurile care au zis “DA” pentru 24 de ore şi nu numai!

casatorii de proba, ploiesti shopping city, ziua indragostitilor, decor
Cu acest superb decor, marca Florăria SIATI, au fost întâmpinate cuplurile care au dorit să se căsătorească în mall, pentru 24 de ore.

În cazul în care aţi pierdut noţiunea timpului, aţi dormit prea mult sau n-aţi părăsit cuibuşorul de nebunii, m-am decis să vă ofer ceva impresii, după weekendul îndrăgostiţilor.

Poate că’s mai îndrăgostit decât prevede legea şi decât o impune orice semnătură de pe mapamond (asta ca să elimin de pe listă orice dubiu!). Pentru cei care încă nu au aflat, deşi îmi e tare greu să cred asta, în weekend m-am transformat într-un Cupidon arătos (nu mă laud singur, am făcut studiu de caz, la faţa locului!), cu frac de nota zece, pus pe fapte mari şi pe combinat, mai ceva decât culorile, cuplurile cu dragoste la purtător, pentru cel puţin 24 de ore. Cu mulţi am negociat clauze contractuale şi am decis că 48 de ore ar sta şi mai bine sub autograf şi inimioare. Certificatele de căsătorie au fost la mare căutare, iar cei care n-au îndrăznit, să zicem că şi-au luat-o pe cocoaşă acasă sau deja au bagajele făcute cu destinaţie necunoscută sau … la mama (varianta corectă: ia-ţi ţoalele şi valea la mă-ta acasă!)

S-o ceri de nevastă pentru o zi şi-o noapte pline de amor, în faţa unui public curios şi care te judecă în fel şi chip, poate fi o adevărată provocare, cu tot cu bâţâială de la prea multe emoţii şi tremur în voce. Bărbaţii adevăraţi au îngenunchiat fără să stea pe gânduri şi au privit momentul pregătit de Ploieşti Shopping City, ca fiind unul special. Cei de la Reve Concept ştiu ce-i ăla profesionalism!

În weekend am călcat pe sute de petale de trandafiri, la propriu, iar cei romantici au cumpărat flori de la SIATI. Slavă Cerului că au POS şi se poate achita şi cu cardul. Aştept şi tehnologia paypass, la fiecare colţ de fericire via mall şi bonificaţii în caz că devin client fidel.

Credeţi că toate au fost bune şi frumoase? În calitate de “ofiţer al stării civile”, vă declar că nu toţi cei care se ţin de mână, se şi iubesc. Asta îmi e concluzia! Cei care au fost la “The Fifty Shades of Grey”, au prins drag de zâmbet posomorât şi au fugit de microfon, ca Anastasia de Christian, înainte de finalul filmului. Decât să-ţi fi luat cafteală acasă, nu mai bine o cereai în căsătorie?

Apropo de gesturi romantice! E ciudat să te întrebe Cupidion, de faţă cu iubita, dacă vrei s-o iei de nevasta pe mândra ta, iar tu să spui un NU clar, aşa, ca şi cum ţi-a cerut cineva banii din buzunar! Am asistat şi la ceva pălmuţe din dragoste, dar cred că s-au împacat …

Cei romantici mi-au zis că iubirea există, deşi nu vor să-şi îngrădească libertatea. Unii se simţeau încă prea tineri, chiar dacă aveau barbă (nu d-aia de lumbersexual) şi început de chelie!

Deşi am întâmpinat romantism înzecit pe metru pătrat de mall şi cupluri cu fluturi în stomac, nu am putut să nu observ aglomeraţie de la KFC, unde mai toţi aşteptau câte 20 de minute pentru un meniu sănătos. Sănătos? Subway-ul tre’ să facă ceva. Doar nu li s-a făcut poftă de faliment?

În toată agitaţia din mall, pentru momentele de respiro, am găsit un locul ideal, în mijlocul junglei urbane, în Ploieşti Shopping City, fix în cel mai tranzitat spaţiu. Să savurezi vreme de 15 minute o cafea la Paul, e ca şi cum ai scăpa de tot stresul din lume! În timp ce lumea se perinda pe lângă mine, şi pe stânga şi pe dreapta, eu ştiam că niciun cuplu nu va scăpa de provocarea zilei ( zâmbesc şi acum!).

Aşadar, toţi cei care şi-au golit buzunarele în weekendul iubirii, sper că şi-au făcut amintiri frumoase şi că certificatul de căsătorie a fost un prim pas către şi mai multă iubire în doi! Sper că v-aţi înrămat poza realizată cu ajutorul celor de la SMA Studio şi că deja aţi consumat sticla de şampanie!

Iubire şi F. De la ce vine F-ul? De la ce vreţi voi. Putem începe cu … FERICIRE!

comments

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar