Am auzit eu că… şi minorele fac video chat, chiar dacă e ilegal

Ilegalitatea e în floare, iar România dezvoltă afaceri de succes pe timp de criză. Video chat-ul reprezintă o sursă importantă de venit, iar în lipsă de creier, poate fi unica şansă de hrană şi plimbări prin mall-uri. video chat, RomaniaÎn emisiunea “Generaţia lui John“, Ştefania Toma, o tânără din Păuleşti, mutată recent în orăşelul ăsta poluat, a declarat că ştie din surse sigure o cunoştinţă care şi-a început “cariera” în video chat încă de la 17 ani (minoră fiind). Poliţia face verificări în acest sens, făcând vizite regulate la locaţiile unde aceste domnişoare îşi prestează job-ul, dar, în cazul în care fetele nu se angajează cu carte de muncă (da, au şi aşa ceva), ci se conectează la clienţi direct de acasă, lucrurile devin dificile şi inabordabile.

Emisiunea:

 

sursă foto

 

comments

3 comments On Am auzit eu că… şi minorele fac video chat, chiar dacă e ilegal

 • Romanii isi schimba ip-ul prin Proxy – un software care iti schimba identitatea geografica a user-ului.

  Una din problemele mari la Video Chat…sau mai exact Sex Chat, caci sunt total diferite, este ca fetele – chiar si cele mai bune – ajung sa gandeasca despre viata ca e superficiala intr-o asemenea maniera incat nu ar trebui sa-si mai bata capul cu prea multe. Lucrul asta le “ieftineste” si le pune la pamant cu zambetul pe buze.

  Cu sesizarile in Romania…e periculos. Mai bine ii lasi pe unii sa se descurce cum vor. Daca sunt in probleme mari, atunci da…poate ai face ceva, insa in general chiar si victima iti da in cap pentru ajutorul tau.

  Cine nu scrie cu pixul? :)) Tehnologie tehnologie, dar pixul tot il folosesti. Daca s-ar ajunge sa nu-l mai folosesti, nu cred ca ar plange nimeni dupa el. Pana la urma, walkman-ul era fain dar trebuia depasit.

  Cam “imobila” fata in acel clip, dar uite ca are o sclipire cand zice ca femeia are nevoie de barbat. Cica “nu sa cante dupa caseta” :)) Nice.

  Ceea ce ai zis la sfarsit e un lucru cu dus si intors. E ca si cum ai zice ca frumusetea e trecatoare. Este dar si viata e la fel. Noi ne bazam pe pensii insa pana acolo poti face multe, inclusiv ceva ca alternativa la pensie sau plan final ideal dar restrans.

  p.s. Mr. John, imi pari putin cam…ofensiv. De exemplu, la faza aia ca nu citeste carte tu ai zis “nu e vina ta…”. E cam…denigrator, chiar daca fata e mai micuta si are de invatat. Mentine-te neutru si deschis! De asemenea, poate-ti faci un platou mai interesant. O masa, un monitor, doua pe fundal…

  • Hai să le iau pe rând:
   1. Românii îşi schimbă ip-ul pentru că s-au săturat de monitorizare şi vor să vizualizeze tradiţia ajunsă carne crudă despuiată.

   2. Video chat-ul e prima ofertă, iar apoi urmează Sex Chat-ul, ca un fel de avansare în domeniul.

   3.Sesizările sunt bune, indiferent de problemă. Indiferenţa noastră ajută ilegalităţile.

   4. Pixul este esenţial şi încă face ravagii în România. O să ni se facă dor de tradiţie, iar ceea ce azi pare o sărăcie de ţară, va reprezenta o istorie dificil de reprodus. Ne ascundem în spatele tehnologie şi ne atrofiăm!

   5. Bărbaţii sunt mai disperaţi, ei simt lipsa feminităţii. Femeile se descurcă şi singure, că doar d-aia şi-au dorit independenţă.

   6. Tinerii de azi nu vor mai prinde nicio pensie, ci doar vreo formă de compromis: plan de economie pentru bătrâneţe.

   7. Formatul emisiunii îmi permite să mă irit sau să mă bucur de ceea ce se dezvoltă pe parcursul emisiunii. Sistemul a dezechilibrat cultura şi vina nu aparţine tineretului. Relevanţa culturii este zero atunci când vorbim de o ţară ce are la putere fenomene precum Becali şi EBA + restu’

   8. Vor exista schimbări în ceea ce priveşte decorul emisiunii, dar nu te voi surprinde prea tare!

   9. şi 10. Mulţumesc pentru interes!

 • Nu este normal ca minorele sa practice un job special dedicat adultilor, iar daca acest lucru se intampla cu adevarat si mai ales daca este un studio implicat, cu sigurnata nu face parte din cele profesioniste care verifica in detaliu fiecare nou angajata.

Leave a reply:

Your email address will not be published.