Cauţi un barman profesionist pentru evenimentul tău? Contactează-l pe Adrian Mironescu!

Atunci când vine vorba de un eveniment de anvergură, fiecare detaliu contează, iar publicul trebuie să rămână impresionat şi cu o amintire plăcută. Nu e loc de improvizaţie, ci de un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, gândit pentru un party de nota 10! Flair bartending-ul este o practică ce primeşte atenţie din partea barmanilor profesionişti. Jocul cu sticlele în aer, prepararea băuturilor într-un timp cât mai scurt şi manevrarea anumitor instrumente specifice unui eveniment de succes, stau la baza atribuţiilor unui barman profesionist.

Adrian Mironescu face flair bartending

Adrian Mironescu este un barman profesionist, cu acte în regulă, care a participat la nenumărate concursuri, în urma cărora a reuşit să îşi câştige un statut care în momentul de faţă îl reprezintă. Nu e uşor să arunci sticlele în aer, iar ele să se întoarcă cu atâta precizie de unde au plecat, mai ales dacă la mijloc e vorba şi de flăcări (pirotehnie, frate!).adrian mironescu, barman profesionist Adrian Mironescu şi-a luat meseria în serios de mai bine de 3 ani, iar, pentru a căpăta experienţă, în trecut lucra pe litoral pentru a cunoaşte pretenţiile clienţilor şi felul în care trebuie să se comporte atunci când e vorba de un eveniment.

Adrian Mironescu, barman profesionist, are bar mobil

Barul mobil este o necesitate pentru orice barman care doreşte să-şi ofere serviciile de calitate, fără a-l pune într-o poziţie dificilă pe client. Evenimentele sunt mai uşor de abordat, însă preţurile suportă modificări relevante. Tu ai un eveniment, iar Adrian Mironescu vine cu toate ” sculele” după el. Pe lângă show-ul pe care îl asigură pentru publicul larg, prepară şi băuturile în cauză. Precizez acest amănunt pentru că sunt mulţi barmani de succes care şi-au luat lumea-n cap, iar pentru 15 minute de program cer sume exorbitante, băuturile rămânând nepreparate.

Contactează un barman profesionist pentru evenimentul tău!

Adrian Mironescu primeşte aprecieri şi programări în cel mai scurt timp, pe facebook. Pentru cei care nu reuşesc să dea de el din cauza unor motive tehnice sau care ţin de volumul de muncă din acest sezon, există posibilitatea adăugării unui comentariu pe această pagină, care nu va fi publicat, care să conţină un număr de telefon şi o adresă de e-mail, pentru o comunicare rapidă şi eficientă.

comments
Share articol: