Zonga Vodafone Nelimitat

Zonga, un serviciu de muzică online, oferă oportunitatea unei experienţe pretenţioase la care orice utilizator poate avea acces. Timp de trei luni am beneficiat de un abonament, Zonga Vodafone Nelimitat, care m-a lăsat să testez aplicaţia fără probleme şi costuri suplimentare. Investiţia este minimă, iar Zonga rulează conform legilor în vigoare.Zonga Vodafone Nelimitat.jpg Pentru că sunt client Vodafone, am putut să fac naveta Ploieşti-Bucureşti ascultând muzică online în tren, cu ajutorul datelor celulare/mobile. Care e faza şi mai tare? Vodafone colaborează cu cei de la Zonga, iar consumul de internet nu este contorizat. În primă fază nici eu nu am crezut această gratuitate şi m-am pus pe teste. Cost controlul solicitat de nenumărate ori la *123# mi-a indicat că reclama de pe internet nu e întotdeauna mincinoasă. Cei din reţeaua Vodafone au parte de toate serviciile oferite de Zonga la doar 3 euro pe lună. Pe bune, nu-i scumpă deloc aplicaţia asta!

De ce am renunţat la abonamentul Zonga Vodafone Nelimitat?

Credeam că are probleme Zonga la început, asta pentru că muzica se întrerupea. Dar nu! Telefonul meu “inteligent”, luat în zeci de rate, deţine prea puţine resurse. Cu datele mobile activate, cu aplicaţia Zonga rulând şi cu vreun mesaj pe cale să apară pe ecranul telefonului, capacităţile unui LG L700 are “dizabilităţi”. Am testat Zonga pe Iphone 5 şi S3 mini, pentru am mă convinge, tehnic vorbind, unde e problema. Cele două telefoane (Iphone 5 şi S3 mini) s-au comportant excepţional, fără să mai existe întreruperi de sunet. Până când îmi voi achiziţiona un telefon “mai smart”, am zis pas, renunţând la un abonament care devenea taxabil în câteva zile.

Zonga oferă conţinut muzical

Un astfel de serviciu plătit te scapă de probleme atunci când vine vorba de legalitate. Cu cât vor exista mai multe astfel de aplicaţii care vin în întâmpinarea utilizatorilor, cu atât pirateria va pierde mai mult teren. În acest caz poate fi vorba despre un conţinut de calitate pentru care merită să aloci o sumă de bani. Şi cei din alte reţele îşi pot lua muzica Zonga în orice colţişor al ţării, partea proastă este că datele mobile se contorizează, iar costurile abonamentelor au parte de o majorare.

 

comments

2 comments On Zonga Vodafone Nelimitat

  • Sincer? Nu as plati niciodata pentru o astfel de aplicatie din 2 motive:
    1. Din cate stiu merge(a) doar cu internet.
    2. Imi pot pune muzica cata vreau pe telefon, e destul de mare cardul.

  • Vezi tu Daniela, muzica pe care o poti pune tu “cata vrei” pe cardul telefonului este din pacate piratata/ilegala. Adica site-urile de unde o iei ca sa o pui pe card, care fac bani din reclame cel mai probabil, nu platesc nimic la artistii si casele de productie care fac acea muzica.
    De asta este important sa existe astfel de servicii, la care sa platesti o suma modica, dar sa stii ca o parte din ea ajunge acolo unde trebuie.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer