Tu ştii când are loc cel mai important eveniment de afaceri din Ploieşti?

Despre lumea afacerilor mai toată lumea vorbeşte. Nu e suficient să-ţi doreşti, ci e important să te gândeşti cum poţi pune în practică o idee bună. Alfabetul unei afaceri se află în mâinile unor profesionişti, oameni care au trecut de eşec cu brio şi-au zis că ceea ce ei au învăţat, trebuie împărtăşit cu publicul interesat de un start-up, de un nou început sau de optimizare în lumea afacerilor.eveniment afaceri ploiesti Poate cel mai mare eveniment de afaceri din Ploieşti are loc luna aceasta la Hotel Central, pe 24 octombrie. O conferinţă la care sunt aşteptaţi oameni importanţi, care vor discuta despre lucruri concrete, lucruri ce merită aplicabilitate din partea celor care vor fi prezenţi pentru a învăţa şi a experimenta. Ceva notiţe merită culese, iar partea de socializare nu strică a fi pusă în practică. Aşa cum am amintit intr-un articol anterior, e necesar un management al cărţilor de vizită, ca nu cumva să ne pierdem timpul şi să uităm adevărata valoare a unei astfel de experienţe din offline.

Surse de finanţare, metode de creştere a afacerilor, networking şi workshop-uri. Acestea sunt principalele beneficii de care va avea parte fiecare participant la conferinţa de afaceri ce se va desfăşura în Ploieşti. Este timpul să te decizi care îţi sunt limitele, dar să descoperi şi de unde ar putea să-ţi vină ajutorul/sprijinul de care ai atâta nevoie. Vei descoperi informaţii simple şi eficiente, vei afla cum să scapi de activităţile birocratice şi cum să ajungi la oamenii care te pot ajuta cu adevărat în afacerea ta.

Personal, cred că lucrurile sunt bune pentru toată lumea. Chiar dacă nu ai o afacere la activ, nu ai un SRL, nu ai un statut, asta nu înseamnă că eşti privit cu stângăcie dacă te vei prezenta la această conferinţă. Totul este să ai cel puţin o idee, să crezi în ea şi să se refere la oamenii din jurul tău, la felul în care poţi ajusta lucrurile deja existe sau să poţi implementa inovaţia! Să-ţi doreşti să fii prezent!

Formular de înscriere eveniment de afaceri Ploieşti

Formular de înscriere? E musai să te gândeşti cât bine îţi poate face acest tip de conferinţă. Fără prea multe calcule, e momentul să conturezi noi reguli în acest joc al afacerilor şi să cunoşti ceea ce nu se regăseşte la un click distanţă. Înscrie-te chiar acum, AICI!


 

Informaţii detaliate despre conferinţa de afaceri ce va avea loc în Ploieşti (program, speakeri si contact), se regăsesc pe afaceri.ro, o platformă care susţine şi promovează, la nivel naţional, dar şi international, acest traseu din sectorul business pentru toţi antreprenorii. Ne vedem pe 24 octombrie, la cel mai important eveniment de afaceri din Ploieşti!

comments
Share articol: