Dar ce face “puterea divină” pentru bancheta din spate?

Treaba e serioasă! Maşina ta are nevoie de “putere divină”, de o slujbă religioasă, de o rugăciune citită din cărţi, plus un sfat personalizat de la “taica părinte”. Un pachet de servicii creat pentru a te simţi în centrul atenţiei. Este adevărat, maşina reprezintă o a doua casă pentru tirişti, asta în cazurile fericite (mai sunt unii cu Loganul care uită să dea pe acasă, oprindu-se la kilometrul cu oferte şi reduceri). În maşină, mai ales pe bancheta din spate, se poate păcătui fără ca GPS-ul instalat pe maşină şi urmărit de nevastă, să ofere probe în divorţul mult aşteptat. Bancheta din spate se spală, nu se sfinţeşte (aviz uitucilor care se încred prea tare în minuni). Biserica luptă împotriva celor care nu depind de religie şi abordează un segment eficient din punct de vedere financiar. Preoţii îşi vor administra programările pe internet, iar un asistent sezonier va sfinţi autoturismul, până la ultimul şurub. În cazurile fericite, se vor face gratuităţi pentru cei care au prins predica din slujba de duminică.

Cu “puterea divină” nu e de joacă, dar, se pare că mulţi indivizi îşi rezumă activităţile la “ochiul diavolului” şi creează în mod impecabil, strategii care pun România pe cheltuială. Cine să-ţi protejeze maşina, dacă tu eşti un alcoolic fără neuroni, care te urci la volan şi mergi pe premisa că “Domnul e cu tine” şi te iartă? Mai bine dur în cuvinte, decât fără sens, după ce ajungi în primul stâlp şi te dau ăştia la ştiri, că oricum, pe timp de vară nu există alte subiecte (să facă şi Mazăre ceva, sa provoace şi el un scandal, să-şi dea demisia).

În viitorul apropiat, fiecare spalătorie va avea în dotare opţiunea de sfinţire a maşinii, fără preot, la o atingere/click distanţă, pentru drumurile lungi. Pentru turiştii care nu au timp de-o “spălătură”, aplicaţiile online de tip BASILICA vor necesita o atenţie deosebită, altfel, fiecare utilizator păcălit va ajunge să rămănă fără bani în cont şi cu riscul de a asculta “Miezonoptica”, în loc de prea comerciala melodie, “Tenerife”.

Un P.S. cât se poate de serios: Purtaţi centura indiferent de modelul maşinii, nu vă urcaţi la volan dacă aveţi chiar şi o gură de bere la “bord” şi nu acceleraţi mai mult decât prevede legea!

Testul redactat are caracter de pamflet şi trage de urechi orice idioţenie apărută pe piaţă, care se conjugă cu mulţimea şi sustrage în mod voit, prin tehnici de manipulare, foloase de orice tip.
comments
Share articol: