De ce vor femeile să-i schimbe pe bărbaţi?

O trecere rapidă în revistă a fostelor “job-uri” pe care femeia le-a practicat atunci când se simţea dominată, ar aduce în acest context miros de mâncare proaspăt gătită, aşternuturi curate şi zâmbet forţat de inerţia vremii.schimbare,femeie,barbat Femeia din România a ajuns la informaţie, mult mai uşor, din anul 1990 (când s-a spart “ceaşca”) şi a început să tânjească după libertate şi independenţă financiară. Cu ajutorul unor principii ce impun atitudine şi inteligenţă, femeia a pus stăpânire pe tron, iar acum se vede “nevoită” să dea lecţii în viaţa de cuplu. Femeia nu mai acceptă bărbatul aşa cum îl regăseşte în jungla masculilor potenţi, ci, treptat, din nevoia de mai mult control, îi oferă sugestii rapide şi concrete, despre felul în care ar trebui să arate şi să gândească. În ideea unui echilibru în cuplu, propunerile venite din partea feminină, către partea masculină, pot fi acceptate şi “remunerate” ca atare. Schimbarea vine în mod cert, iar în caz de “cutremur”, se lasă cu războaie netelevizate, cu plecări “la mama” şi lacrimi nevoiaşe.

Femeile vor să-şi schimbe bărbatul de care s-au îndrăgostit cu ceva vreme în urmă, din lipsă de imaginaţie şi din prea multă bârfă impărtăşită ca-ntre prietene. Publicaţiile online, dar şi tipărite, au prostit femeia şi au “dresat-o” pentru o practică militărească cu bărbatul – prostest că n-a făcut armata? Barbatul alege schimbarea din prea multă iubire etalată în mod public, care are consecinţe şi în viaţa intimă – pregăteşte-te să te arzi daca te joci cu focul!

Femeia se comportă ca o felină, are un instinct pentru dominare ce creşte cu fiecare zi, iar ştirea (total greşită) cum că ele sunt mai multe decât masculii acestui pământ, le conferă o situaţie de siguranţă! Bărbaţii, indiferent de ce spun specialiştii în numărat populaţia, se pot bucura de diversitate şi pot schimba foaia/macazul în orice moment. Disperarea femeii de a ţine în lesă un căţeluş pufos transformat în pitbul, poate genera versuri cântate “în cor”, pentru a sublinia că bărbaţii nu se lasă conduşi.

Bărbatul e un maidanez ce caută super oferte pe raftul seducţiei, iar femeia obişnuieste să se simtă bine cu “minim doi“.

Bărbatii spun că:

Femeile spun că:

 Concluzie:

P.S. Orice generalizare conţine excepţii!

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: