Mi-am făcut cont pe voyo.ro

Să-ti faci cont pe voyo.ro nu e o investiţie bună, mai ales dacă ai tangenţă cu filmele şi te-ai uitat în ultimii 5 ani la televizor. Pe voyo.ro am găsit filme bune, vreo 700 la număr, dar care nu-mi oferă ceva nou, inedit, doar filme vizionate şi rulate la tv în mod excesiv. Dacă azi ai descoperit internetul şi televiziunea, e important să-ţi faci cont pe voyo.ro şi să vizionezi filme online. Comentariile sau micile recenzii din partea de jos a filmelor vizionate pe voyo.ro sunt mediocre, de clasa întâi şi incorect scrise din punct de vedere gramatical. Ăsta să fie publicul protevist sau cei inteligenţi nu adaugă păreri?reducere abonament voyo PRO TV live pe voyo.ro este o investiţie tare bună, mai ales dacă mă deconectez de la serviciile UPC. Dar ce mă fac dacă nu-mi plac producţiile de la PRO?

Am aruncat cu banii (mai rău ca maneliştii) de pomană pentru a vedea despre ce este vorba. Am internet gârlă, dar unele filme nu merg vizionate, iar dacă sun pentru asistenţă şi detalii la cald, după ora 22, îmi pot lua adio de la un răspuns, chiar dacă sunt primul în coada de aşteptare a centralei telefonice.

3 euro plus TVA pentru abonamnetul lunar la voyo, atât am plătit! Asta este prima părere, dar voi reveni cu necazurile întâmpinate în ideea de a deveni tot mai legal pe internet.

P.S. Cei care deţin un card cu bani pe el sau folosesc serviciile paypal, au parte de reduceri la abonamentul voyo – minunea ţine doar două luni!

comments
Share articol: