Despre imaginile indecente cu studenta Kendra Sunderland, filmate într-o librărie

studenta care se filmează în libraria facultăţii
Captură imagine cu studenta care se filmează în ipostaze idecente într-o librarire din interiorul unei facultăţi private din Oregon.

Ce, nu e librărie? E bibliotecă? Dar cine mai ţine cont de acest detaliu! Atenţie la neatenţie cu intenţie!

Kendra Sunderland este numele unei studente în vârstă de 19 ani, despre care tot tineretul  internautul vorbeşte, după ce, poate şi din lipsă de diversitate culturală, a decis să se filmeze în incinta unei săli de lectură, în ipostaze indecente, pentru ca ulterior să urce materialul pe internet! Fanii acestul viral i-au dedicat pagini şi grupuri pe Facebook!

Poate că ar trebui să existe undeva scris un regulament cu lucrurile pe care nu trebuie să le faci într-o librărie. Totuşi, dacă încalci regulile, măcar nu pune dovezi pe internet! Am urmărit ştirea, am citit ceva opinii şi m-am mirat de felul în care sunt tratate astfel de ştiri, dincolo de ocean. Am înţeles, studenta e vinovată şi trebuie mustrată, ba chiar consiliată de un psiholog. Dar, de ce s-o arestezi? De ce să faci din acest eveniment local, ceva care să se propage până în lumea lui Capatos, unde fetiţele se dezbracă oriunde şi oricând, pentru că vor şi pot, dar nu pe gratis?

A nu se înţelege greşit! Când mergi într-o librărie este absolut normal să îţi pui hormonii într-un sertar ascuns şi să te pui pe culturalizare, că doar d-aia eşti acolo! Totuşi, nu e capăt de lume să vezi că se întâmplă aşa ceva! Materiale cu un conţinut explicit se regăsesc pe tot internetul, iar unele filmuleţe se dezvoltă în spatiul public, în văzul lumii – fanteziile oamenilor cu mult timp liber şi cu o camera ascunsă după ei. P-ăştia nu-i prinde nimeni? Şi nu, nu toate’s regizate!

Nu am luat-o razna! Astfel de “practici” există de multă vreme, doar că internetul, prin încadratura pe care o oferă utilizatorilor, aruncă în prim plan lucruri ce par exclusiviste, deşi, nu sunt decât vechituri ale naturii umane, vizionate dintr-un alt unghi.

Am urmărit ştirea de pe Daily Mail şi m-a bufnit râsul când am ascultat declaraţiile studenţilor. Poate din prea mult respect pentru instituţie, cei tineri au părut a fi şocanţi. “Dar, vai, am crezut că e o glumă!” Cei intervievaţi au părut şocaţi, ca şi cum e strigător la cer să se întâmpla aşa ceva! Serios, poate părea chiar o ştire pentru TNR, mai ales dacă e vorba de-un scritor carismatic şi avid după trafic!

În fine, fătuca tot nevinovată îmi pare. Concluzie? Clar! Detenţie, asta merită! Nu i-ar fi ruşine!?

P.S. Chiar dacă cei de la ştirile PRO TV afirmă că filmuleţul a fost şters, o simplă căutare pe Google, va demonstra contrariul!

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: