Umbrele lui Grey, vreo 50 la număr

Nu vreau să fac umbră pământului degeaba, aşa că, am ales să vă scriu câteva scurte impresii despre povestea asta care face furori la nivel intelectual şi nu numai. Cum totul porneşte de la creier, e musai să vă spun că femeile citesc cartea asta fără să-şi mai ridice fundul din vârful patului – cel puţin, aşa s-a întâmplat în cazul iubitei mele. Cartea asta e mai bună decât un amant! E hrană pentru cerebel!cincizeci de umbre ale lui GreyNu i-am acordat multe şanse titlului, ba chiar am mizat pe faptul că e vreo carte SF, fără pic de realitate adusă în planul acţiunii. M-am înşelat! Cartea e stufoasă şi se împarte în mai multe volume – o trilogie tare erotică! E un preludiu greu de înţeles şi poate crea anumite frustrări în cazul bărbaţilor mai puţin creativi în contexul amorului. Eşti bărbat şi citeşti acest text? Ieşi din casă şi trage o gură de aer proaspăt, dar întoarce-te, cât încă nu e prea târziu! Femeile care citesc aceste rânduri, nu caută ceva, ci doar vor o simplă consolidare a ideilor pe care şi le-au pus într-o ordine pe care doar ele o înţeleg.

Umbrele lui Grey sunt atât de impunătoare, încât ideea a prins sunet şi imagine, pe marile ecrane. Din 13 februarie 2015, femeile vor avea acces la fascinanta lume creată doar în mintea lor. Din ce-am înţeles, în Capitală, biletele s-au pus deja în vânzare. Restu’, pupă proiecţia de Ziua Îndrăgostiţilor.

Trailer-ul filmului “Cincizeci de umbre ale lui Grey”

Şi eu care voiam să vă spun despre Umbre, filmul de pe HBO, producţia care n-are nicio legătură cu povestea asta amoroasă şi perversă în acelaşi timp! De ce citesc femeile cărţi siropoase? În primul rând, pentru că sunt recomandate, din femeie în femeie. Nici prezervativele nu sunt atât de promovate, deşi, cartea, ar trebui să vină însoţită de două, trei baxuri, d-alea trainice, ca să nu iasă discuţii pe mai târziu. Cartea e scrisă de o ea, E.L. James, iar asta mă pune pe gânduri profunde: De unde a cules autoarea toate viciile astea? De pe bloguri?

Filmul e cu + 18, iar cartea nu e nici ea prea departe de a fi obsecenă. Cultura asta e în vale, deşi, mai bine aşa decât deloc!

Pe scurt, umbrele sunt viciile domului Grey! Individul din poveste îşi încalcă propriile reguli ale jocului pentru a ajunge să descopere cel mai mare viciu! Pentru bărbaţii care vor să fie mereu pe fază, cartea se găseşte în librăriile online, iar trilogia aşteaptă să fie în mâinile voastre!

P.S. Dakota Johnson nu e chiar cea mai strălucită alegere pentru filmul ăsta, fizic discutând. Dar, de, e un film pentru ele, dragile de ele! (sursă foto: aici)

[aio_button align=”left” animation=”none” color=”blue” size=”small” icon=”search” text=”CUMPĂRĂ TRILOGIA” target=”_blank” relationship=”bookmark” url=”http://bit.ly/1Dwken8″]

comments
Share articol: