Ei sunt Alexandru şi Andreea. Sunt atât de îndrăgostiţi, încât anul acesta vor deveni părinţi!

Alexandru Chirion si Andreea Tudor in Generatia lui John
Imagine realizată imediat după prezenţa îndrăgostiţilor, în emisiunea “Generaţia lui John”.

Alexandru Chirion şi Andreea Tudor, sunt doi tineri din Ploieşti care au decis de comun acord că este timpul să devină părinţi. Cu astfel de momente ale vieţii nu ai voie să te joci, iar responsabilitatea trebuie să fie un cuvânt cu prioritate maximă, indiferent de context, vârstă sau poziţie socială.

Prezenţi în emisiunea “Generaţia lui John”, cuplul a povestit amănunte picante despre cum s-a întâmplat ca Andreea Chirion, o tânără din Ploieşti în vârstă de doar 18 ani, să rămâne însărcinată. Surpriza este una plăcută, din simplu fapt că sarcina nu a fost o întâmplare, ci tinerii din poveste, au planificat, fără ştirea părinţilor, următorul pas în relaţia lor.

Din cele spuse de către cei doi îndrăgostiţi, părinţii au fost şocaţi în momentul în care au primit vestea, însă, au înţeles că sunt pregătiţi să meargă până la capăt. Andreea vrea să nască natural, într-un spital privat, chiar dacă ştie că investiţiile financiare nu sunt de neglijat. Alexandru o susţine şi spune că îşi va găsi curând un loc de muncă, pentru a fi un tată care susţine familia şi financiar.

Alexandru Chirion are ceva probleme cu şcoala, repetând clasa a 10-a, din cauza absenţelor. Andreea Tudor, elevă în clasa a 11-a la Grupul Şcolar Industrial “1 Mai” din Ploieşti, a decis să îngheţe anul, pentru ca sarcina să fie în siguranţă, fără tineri care aleargă pe holurile şcolii şi care fac glume proaste.

Cei care citesc aceste rânduri trebuie să înţeleagă faptul că un copil în viaţa unor tineri aflaţi la început de drum, reprezintă o adevărată minune şi trebuie privită cu ochi buni. Totuşi, într-o lume atât de crudă, în care salariile sunt mici, iar întreţinerea pe timp de iarnă face cât un salariu de bugetar, unde fără o diplomă de bacalaureat nu se uită nimeni la tine şi unde şomerii au ajuns să-şi plângă de milă, cu credite în bănci şi haine tocite, e absolut obligatoriu să nu ne grăbim atunci când dorim să aducem un nou suflet în această lume.

În culise i-am întrebat şi despre metodele contraceptive pe care le aveau în calcul şi de care ar trebui să ţină cont, ceva mai târziu, însă, nu au spus nimic în acest sens, nu că nu ar avea cunoştinţă despre astfel de produse atât de utile în viaţa privată, ci poate din timiditate sau pentru că în familie sau la şcoala nu se discută despre aşa ceva.

Eu le doresc tot binele din lume şi îi susţin în alegerea pe care au făcut-o! Chiar aşa, că tot vine 14 februarie! Oare ce vor face Alexandru şi Andreea de Valentine’s Day?

Emisiunea cu cei doi tineri îndrăgostiţi:

comments
Share articol: