Facebook – instrument de promovare online

O reţea de socializare precum Facebook, uneşte oameni şi opinii, dar mai mult de atât, adună o multitudine de comunităţi care sunt pregătite să testeze produse şi servicii. Antreprenorii nu au voie să scape din vedere cererile utilizatorilor pe care Facebook-ul le promovează în mod gratuit sau prin Facebook Ads. Facebook este un instrument eficient de promovare a unei companii pe internet. Online-ul a devenit o putere pentru piaţa online, iar cele mai multe afaceri online încep să-si creeze o imagine şi în spaţiul virtual.Marius Achim in Generatia lui John

Împreună cu Marius Achim, am discutat despre etapele prin care  un antreprenor se poate folosi de aplicaţiile ce rulează pe facebook, pentru a-si atinge scopul. Sunt mai multe reguli ce au nevoie de atenţie, însă, importanţa se focusează pe un eşec asumat încă de la începutul acestui tip de promovare.

Aplicaţiile de pe facebook garantează like-uri si o bază de date cu mail-urile celor interesati de un anumit subiect. Aplicaţiile de tip FB QUIZ sunt personalizate pentru a putea atinge publicul ţintă şi pentru ca un anumit produs să atragă atenţia doar celor care vor să şi cumpere respectivul produs.

Află cum poţi obţine 9000 de like-uri pe facebook, dar şi cât costă o aplicaţie FB QUIZ:

Emisiunea “Generatia lui John”, în care Marius Achim vorbeşte despre Facebook – instrument de promovare online:

comments
Share articol: