#facebookdown În dimineaţa asta, Facebook a picat!

facebook a picatÎn dimineaţa asta am intrat pe Facebook de pe mobil, ca tot omul, să văd ce se mai întâmplă în spaţiul virtual. Mi-am dat seama destul de rapid de faptul că Facebook are o problemă. Ca să am o certitudine în ceea ce priveşte reţeaua de socializare vopsită-n albastru, am intrat pe twitter, moment în care am văzut cât de activă a început să fie lumea în legătură cu #facebookdown. Da, Facebook e picat, în cap. Nu am nici cea mai vagă idee de ce a picat Facebook, dar ştiu sigur că productivitatea anumitor companii va creşte vertiginos, asta în cazul în care angajaţii nu intră în depresie progresivă!

Mă bate gândul să trec definitiv la Google +. Cum să nu meargă Facebook? Cum îşi permite Mark Zuckerberg una ca asta? În orice caz, Facebook va reveni curând. În cazul în care pică de tot albăstreala din ochii noştri, vă anunţ că nu-i moment de panică, iar Apocalipsa încă se lasă aşteptată. De aici, din spatele tastaturii, vă spun că lumea e în alertă! La ce folos să ai internet, dacă nu merge Facebook?

P.S. Copiii noştri vor învăţa la istorie despre aceast moment ce-a cutremurat întreaga naţiune, iar cei mai îndrăzneţi vor ieşi din casă, în semn de prostest, când va da soarele (acu’ e prea frig!).

UPDATE: Eu cum dau share la postarea asta pe Facebook?

comments
Share articol: